Η Νατάσσα Μποφίλιου @ Principal Club Theater

Η Νατάσσα Μποφίλιου, η νεαρή ερμηνεύτρια που δίνει τα τελευταία χρόνια σταθερό παρόν στη μουσική ζωή της Θεσσαλονίκης, ανανεώνει το ραντεβού της με τους Θεσσαλονικείς και εμφανίζεται στο Principal Club Theater το... Σάββατο 7 Μαΐου.

Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα και ο λυρισμός των ερμηνειών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως μια εγγυημένη πρόταση ουσιαστικής διασκέδασης.

Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου, στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή, προσκαλεί όσους αγαπούν την καλή μουσική σε μια συνάντηση με την ουσία της τέχνης της.

Τραγούδια σήμα κατατεθέν του ρεπερτορίου της, από την Ασπιρίνη ως το Εν Λευκώ κι από το Σ’ έχω βρει και σε χάνω έως το Μέτρημα, κλείνουν με το κοινό της Θεσσαλονίκης ένα ραντεβού που ξεχειλίζει από την αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής ερμηνεύτριας.

Principal Club Theater, τηλ: 2310.428088
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Έναρξη συναυλίας στις 22.00

Πηγή: http://www.facebook.com/event.php?eid=199443520093855