Αιματηρή συμπλοκή οπαδών της Θεσσαλονίκης με σπασμένα μπουκάλια

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην Κατερίνη.

Ομάδα τεσσάρων ατόμων, οπαδών του...

Άρη, που στέκονταν έξω από κατάστημα, μετά από διασκέδαση, δέχθηκε επίθεση από έξι άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στην αρχή η επίθεση ήταν μόνο φραστική, ωστόσο οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν στη συνέχεια σπασμένα μπουκάλια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις οπαδοί καθώς και ένας ακόμα που προσπαθούσε να αποτρέψει το επεισόδιο. Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Κατερίνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ένας εξ αυτών λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες μετά το επεισόδιο αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση και άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για την αναζήτηση και σύλληψη των δραστών.

Ακολούθησε έρευνα στο κτίριο του συνδέσμου φίλων της δεύτερης ομάδας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μεταλλική ράβδος μήκους 65 εκατοστών, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος μήκους 52 εκατοστών, ένα μαχαίρι με μήκος λεπίδας 13 εκατοστών, ένα πολυεργαλείο με λαβή που στο άκρο του φέρει σχήμα σφυριού και λάμας και τρεις φωτοβολίδες χειρός, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις οπαδοί, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του συνδέσμου.

Προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών του επεισοδίου ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Οι συλληφθέντες από τον σύνδεσμο φιλάθλων με τη σε βάρους τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Πηγή:Zougla.gr

Εάν κάποιος αναγνώστης γνωρίζει περισσότερα για το περιστατικό, ας μας ενημερώσει.
το thessnea.blogspot.com δεν επιβεβαιώνει τα παραπάνω.