Η γυναίκα που κάνει τον Πάμπλο Γκαρσία να μοιάζει αρνάκι!! (VIDEO)

Σας παρουσιάζουμε την ιστορία της Ελίζαμπεθ Λάμπερτ που κατάφερε με τον τρόπο που αγωνίζεται να πάρει στην Ελλάδα τον τίτλο της… γυναίκας Πάμπλο Γκαρσία (VIDEO)

Η Ελίζαμπεθ Λάμπερτ έγινε πριν από δύο περίπου χρόνια μια τρομερά δημοφιλής αθλήτρια του ποδοσφαίρου στην Αμερική. Αιτία δεν ήταν ούτε το ταλέντο της, ούτε η εμφάνισή της αλλά η απίστευτη σκληρότητα με την οποία αντιμετώπισε της αντιπάλους της σε αγώνα του Πανεπιστημίου του Μεξικό με το BYU.


Η Αμερικανίδα μπέρδεψε το soccer με το football και έκανε πολύ σκληρά μαρκαρίσματα στις αντιπάλους της ενώ η γκάμα των χτυπημάτων της είχε αγκωνιές και τράβηγμα μαλλιών και το καλύτερο ήταν πως κατάφερε να μην αποβληθεί. Βέβαια, η συμπεριφορά της δεν πέρασε απαρατήρητη και τιμωρήθηκε μέσω του βίντεο. Η Λάμπερτ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της που δε δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα της όπως ανέφερε, η ποινή της βγήκε και τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν πάρα πολύ με την περίπτωσή της.


Και αυτό γιατί το βίντεο στο youtube είχε απίστευτη επισκεψιμότητα ενώ οι άνδρες στην Αμερική βρήκαν πολύ σέξι τη μάτσο στάση της στον αγωνιστικό χώρο. Οι Times της Νέας Υόρκης φιλοξένησαν άρθρα ψυχολόγων για να δικαιολογήσουν το πώς γίνεται μια αθλήτρια να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και πως γίνεται να θεωρούνται σέξι από τους άνδρες οι αντιδράσεις της.


Στο επεισόδιο υπήρχε και συνέχεια μετά από μερικούς μήνες με την Λάμπερτ να δηλώνει πως εκνευρίστηκε γιατί οι αντίπαλοί της προσπαθούσαν να ντριπλάρουν βάζοντας την μπάλα στα… γεννητικά τους όργανα και πως μετάνιωσε που δεν ήταν σκληρή και με κάποιες άλλες παίκτριες του BYU.


Στην Ελλάδα το βίντεο αρχίζει και γίνεται γνωστό λόγω Πάμπλο Γκαρσία. Βάζοντας το όνομα του Ουρουγουανού στην αναζήτηση του youtube προκύπτει και το βίντεο με τίτλο "η γυναίκα του Γκαρσία" και μόλις οι ΠΑΟΚτσήδες το βλέπουν δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους…


Δείτε το βίντεο