Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τώρα και συγγραφέας

Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να κάνει διακοπές με τους κολλητούς του φίλους στην Χαλκιδική, αλλά παράλληλα προετοιμάζει δύο πράγματα: Το ένα είναι η νέα του ταξιδιωτική εκπομπή στο mega και το άλλο το βιβλίο που γράφει. Ποιος θα είναι ο τίτλος του; «Ο τίτλος “παίζει” ανάμεσα σε δύο...


“μακιγιαρισμένοι φόβοι” ή “φόβοι κλόουν”. Πρώτα ο Θεός, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει κυκλοφορήσει. Πρόκειται για ένα ταξίδι πάνω στους δικούς μου φόβους. Προσπαθώ να τους αναλύσω, αν και θεωρώ πως το τέλος αυτής της ιστορίας πρόκειται να δημιουργήσει πολλές εκπλήξεις», δηλώνει.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τα επαγγελματικά του, επαναλαμβάνοντας από πού έχει ξαναπεί στο παρελθόν, ότι αυτό που θα ήθελε πλέον είναι ένα late night show που θα έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα. Για πρωινό, όπως ακουγόταν, ούτε λόγος. Όταν, όμως, ρωτήθηκε για κάτι εντελώς διαφορετικό, την σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο, αποκάλυψε έναν άλλο κρυφό του πόθο: «Είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τον Αντώνη, είναι αληθινός φίλος, τσεκαρισμένος πια. Εχουμε και ένα κοινό όνειρο, να κάνουμε μια τηλεοπτική εκπομπή που θα την παρουσιάζουμε οι δυο μας…»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τον Γιάννη Λάτσιο. «Ενας τζέντλεμαν. Η γνωριμία μου μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια έγινε μέσω του Αντώνη Κανάκη, αλλά η πρώτη επαφή έγινε το 2000 όταν κατέβηκα από την Θεσσαλονίκη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεργαστούμε στο μέλλον, άλλωστε η φιλία δεν έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σχέδια».

Κεφάλαιο Νάντια Μπουλέ: «Την είδα κάποιες φορές στο “Dancing with the Stars” και της εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει από εδώ και πέρα. Και επειδή όλοι με ρωτούν εάν ήξερα για τις χορευτικές της ικανότητες, η απάντηση είναι πως ναι. Γνώριζα πως έκανε χρόνια φλαμένγκο και το περίμενα πως θα κερδίσει, αν όχι το παιχνίδι, τις εντυπώσεις».

Τι είναι τελικά για εκείνον επιτυχία και ηρεμία; «Αν προσπαθήσω να την ορίσω, απλά θα πω πως επιτυχία είναι να νιώθεις ευτυχισμένος χωρίς να περιμένεις ντε και καλά πως πρέπει να πετύχεις. Η ηρεμία για μένα είναι να έχεις μια καλή γυναίκα και μια ωραία παρέα από φίλους. Την τέλεια εικόνα συμπληρώνει και ένα ενδιαφέρον ταξίδι».

Πηγή: tvzapping