Καιρός: Ζέστη με........ συννεφιά (23-24-25-26/09/11)

Βελτιώνεται, σταδιακά, και πάλι ο καιρός. Κατά τόπους σημειώνονται βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Στη δυτική Μακεδονία....
υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη σημειώνονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι είναι βόρειοι και βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, επικρατεί συννεφιά με τοπικές βροχές, ωστόσο ο καιρός βελτιώνεται γρήγορα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 
Αίθριος θα είναι καιρός κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 26 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο αλλά και την Κυριακή θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά με θερμοκρασίες από 19 ως 26 βαθμούς Κελσίου.
Με συννεφιά θα ξεκινήσει και η επόμενη εβδομάδα, καθώς τη Δευτέρα θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η γενική πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα:
Παρασκευή 23-09-2011
Καιρός: Στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και από το μεσημέρι βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά αυξημένες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Σάββατο 24-09-2011
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό στα δυτικά ορεινά να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Κυριακή 25-09-2011 και Δευτέρα 26-09-2011 
Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά αυξημένες με πιθανότητα στα βορειοδυτικά ορεινά για μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.