Φιλική "Πεντάρα" στον ΟΦΗ, σε αδερφικό κλίμα το φιλικό (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ φιλοδώρησε με πέντε γκολ (1-5) τον ΟΦΗ στο φιλικό που έγινε στο Ηράκλειο, με τα δικά του παιδιά να είναι οι σκόρερ, αφού ο Αθανασιάδης πέτυχε χατ-τρικ, και τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Γεωργίου και Τσουκαλάς. 


Ο ΟΦΗ προηγήθηκε νωρίς με τον Τάντιτς να νικάει τον Γιακουμή, αλλα ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στη συνέχεια και είχε την ευκαιρία να ισοραρίσει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με τον Ετο, αλλά ο Βραζιλιάνος αστόχησε. Ο Δικέφαλος ισοφάρισε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με προβολή του Αθανασιάδη, ο οποίος στις επόμενες δύο ευκαιρίες που του δόθηκαν σκόραρε ακόμα δύο φορές. Τη σκυτάλη πήρε, ο Γεωργίου που με όμορφη ατομική ενέργεια έκανε το 1-4, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσουκαλάς με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Φωτάκη.

Οι φάσεις του αγώνα:





Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

86
: Ο Αγρίτης προσπαθεί να "σκάψει" τη μπάλα πάνω από τον Γιακουμή, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, απέκρουσε.

83: Ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει και πέμπτο γκολ! Ο Φωτάκης έκανε τη σέντρα και ο Τσουκαλάς με κεφαλιά διαμορφώνει το 1-5.

81: Ο Μπούρμπος βγαίνει και ο Πίτσος παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

77: 1-4 ο ΠΑΟΚ. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ σκοράρουν σήμερα... Ο Γεωργίου που δημιούργησε το πρώτο γκολ, ήταν αυτός που νίκησε για τέταρτη φορά τον Ξενοδόχωφ, έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια.

76: Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης δίνει στον Βιεϊρίνια, που σουτάρει, αλλά ο Κασμερίδης μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

75: Νέα αλλαγή αυτήν τη φορά από τον ΟΦΗ. Ο Ζορμπάς πέρασε στη θέση του Παπουλή.

71: Ο Αθανασιάδης περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου και στη θέση του μπαίνει ο Σαλπιγγίδης. Επίσης ο Βιεϊρίνια μπήκε αντί του Κουτσιανικούλη αλλά και ο Τσουκαλάς αντί του Βιτόλο.

69: 1-3 με χατ-τρικ του Αθανασιάδη. Η άμυνα του ΟΦΗ έκανε το λάθος, και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ για τρίτη φορά.

67: Ο Μπούρμπος μπήκε απειλητικά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έκανε καλή τελική ενέργεια και το μόνο που κατάφερε να κερδίσει ήταν ένα κόρνερ.

66: Τριπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Μαλεζά να περνάει στη θέση του Μπαλάφα, τον Λίνο αντί του Σακελλαρίου και τον Τσιρίλο αντί του Κοντρέρας.

64: Ο Κάλαϊτζιτς στη θέση του Κατσικογιάννη.

62: Ο Κουτσιανικούλης βγήκε απέναντι από τον Ξενοδόχωφ, αφού έστειλε τη μπάλα πάνω του, από θέση πλάγια αριστερά.

60: Ο Παπουλής μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έψαξε τον Μπούρμπο, αλλά ο Μπαλάφας τον έκλεισε και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γιακουμή.

57: Ο Αγρίτης μπήκε στη θέση του Τάντιτς.

55: 1-2 ο ΠΑΟΚ και πάλι με τον Αθανασιάδη. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με εκπληκτικό εν στάσει πλασέ, νικάει τον Ξενοδόχωφ και βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

48: Ο ΠΑΟΚ κάνει το 1-1. Μία γρήγορη αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Αθανασιάδης με κοντινή προβολή ισοφαρίζει, μετά από τη σέντρα του νεοεισελθόντα, Γεωργίου.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

Ο ΟΦΗ με γκολ του Τάντιτς προηγείται 1-0.

44΄ Ο Κασμερίδης ήταν πάλι εξαιρετικός, μια κι απέκρουσε το σουτ του Φωτάκη.

42΄ Ο Κασμερίδης δεν απέκρουσε σωστά την μπάλα, αλλά ο Έτο από πολύ κοντά και με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ, δε βρήκε ξανά δίχτυα.

35 Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν καλή ευκαιρία με τον Ρούσεφ (εκτέλεση φάουλ), αλλά ο Γιακουμής έδιωξε σε κόρνερ.

25΄ Οι Αθανασιάδης, Ετό και Κουτσιανικούλης δεν μπόρεσαν να φθάσουν στο γκολ. Οι δύο πρώτοι με ωραίες ενέργειες έβγαλαν σε καλή θέση τον Κουτσιανικούλη, αλλά αυτός δε βρήκε σωστά την μπάλα. Πάντως ο ΠΑΟΚ ανεβάζει διαρκώς στροφές.

20΄ Ο Ετό βγήκε τετ α τετ (κάθετη πάσα του Φωτάκη), αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Ο Κασμερίδης δε χρειάστηκε να επέμβει.

Οσο περνά η ώρα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αυξάνονται. Αυτήν τη στιγμή φθάνουν τους 3.000.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Τάντιτς (πλασέ), μετά από σέντρα του Παπουλή από τα δεξιά. Η άμυνα του ΠΑΟΚ αδράνησε.

Περίπου 400 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο γήπεδο, ενώ η προσέλευση των οπαδών του ΟΦΗ δεν είναι η αναμενόμενη, μια κι είναι ανοιχτή η αγορά της πόλης.

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ με το σουτ του Ρούσεφ, το οποίο μπλόκαρε ο Γιακουμής.

Η εντεκάδα του ΟΦΗ: Κασμερίδης, Χαριτωνίδης, Ρούσεφ, Μπούρμπος, Ρόβας, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Κατσικογιάννης (64 Κάλαϊτζιτς), Παπουλής (73 Ζορμπάς), Μπερτίν, Τάντιτς (57 Αγρίτης).

Αναπληρωματικοί: Ξενοδόχοφ, Βερόν, Ζορμπάς, Πίτσος, Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ .

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Μπαλάφας (67 Μαλεζάς), Βιτόλο (71 Τσουκαλάς), Κοντρέρας (67 Τσιρίλο), Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (71 Βιεϊρίνια), Σακελλαρίου (67 Λίνο), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης (71 Σαλπιγγίδης), Έτο (46 Γεωργίου), Αρίας,

Στον πάγκο κάθονται οι: Χαλκιάς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κρέσιτς.



* Στην θύρα 1 βρίσκονται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που αρχίζουν να κρεμούν τα πανό τους.

* Νωρίτερα η αποστολή του ΠΑΟΚ έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» με τραγούδια και συνθήματα υπέρ τους.

* Όπως είναι φυσιολογικό, κεντρικό πρόσωπο αποτελεί ο νυν μάνατζερ του ΠΑΟΚ και πρώην παίκτης του ΟΦΗ Παντελής Κωνσταντινίδης.

* Οι φωτογραφίες και τα videos είναι από το gentikoule.gr.

* Ευχαριστήρια πλακέτα θα δοθεί στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Το PAOK24 την παρουσιάζει στις φωτογραφίες.

* Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ματίας Βερόν πήγε κι αγκάλιασε τον Πάμπλο Κοντρέρας κι άλλους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

* Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, Αντώνης Κουτάντος, μπήκε στο λεωφορείο του ΠΑΟΚ κι αφού καλωσόρισε την ομάδα στην Κρήτη, είπε: «Δε θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό που κάνετε. Μαγκιά σας που το πράξατε».

* Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανάρτησαν πανό που λένε: «Νίκο Παπάζογλου, καλό ταξίδι». Από τα μεγάφωνα ακούστηκαν τραγούδια του αείμνηστου Νίκου Παπάζογλου με τους φιλάθλους να χειροκροτούν.

* Ενα άλλο πανό των φιλάθλων του ΠΑΟΚ αναφέρει ότι «εμπρός της γης τρελαμένοι, σύνδεσμος Ηρακλείου».

Πηγή:paok24.com