Οι αποφάσεις του πρωθυπουργού για τα play off

Κανονικά θα διεξαχθούν τελικά τα φετινά play off, με την κυβέρνηση όμως να βάζει αυστηρούς όρους τόσο στην ΕΠΟ όσο και στη Σούπερ Λίγκα για να διασφαλιστεί η διεξαγωγή τους!

Απαραίτητη προϋπόθεση -που τέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων- για να γίνουν τα παιχνίδια, είναι να εγγυηθούν εκ των προτέρων την ομαλή διεξαγωγή τους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Αστυνομία, Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ). Αν αυτό δεν είναι εφικτό, δε θα γίνουν κάποια παιχνίδια ή στη χειρότερη περίπτωση θα παιχτούν κεκλεισμένων των θυρών.

Σε σημερινή δήλωσή του ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος σημείωσε: "Δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία στο ποδόσφαιρο να εναρμονιστεί με την UΕFΑ, αλλιώς θα βρεθεί εκτός πλαισίου UΕFΑ. Θα περιμένω στις 3 Ιουνίου τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για να πάρει αυστηρά μέτρα".

Θυμίζουμε ότι σήμερα, από νωρίς, έγινε σύσκεψη, στην οποία εξετάστηκε το θέμα των όσων συμβαίνουν τελευταία στα γήπεδα, παρουσία του πρωθυπουργού, αλλά και των υπουργών Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, του υφυπουργού Πολιτισμού, του υφυπουργού Οικονομικών και του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΠΑΠ

Λόγια πάντως ακούγονται κατά καιρούς πολλά για το θέμα της βίας στα γήπεδα.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα παρθούν ουσιαστικά μέτρα, ώστε ο αθλητισμός στη χώρα να πάρει το δρόμο προς την κάθαρση και να μη μείνει για ακόμη μια φορά ο κόσμος με τις υποσχέσεις...