Σταρόβας, Ζουγανέλης, Μαχαιρίτσας και σέρβικοι χοροί σήμερα στη ΔΕΘ

Με τέσσερα ευρώ γενική είσοδο οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες στη ΔΕΘ σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πάρα πολλά θεάματα. Σέρβικοι παραδοσιακοί χοροί θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στις 18:00-20:30 και στις 21:30 οι Ζουγανέλης, Μαχαιρίτσας, Σταρόβας, Κωνσταντόπουλος και Αρβανιτίδη θα μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι... δακρύων.
Αναλυτικά, σήμερα από τις 18:00 μέχρι τις 20:30 θα δώσει παράσταση η χορευτική ομάδα Lola, με παραδοσιακή μουσική και χορούς της Σερβίας στη σκηνή μεταξύ των περιπτέρων 7 – 8.

Το Σάββατο, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Μελίνα Ασλανίδου και η Γιώτα Νέγκα θα τραγουδήσουν λαϊκά τραγούδια του συνθέτη από τα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης και άλλα τραγούδια. Την Κυριακή, στη σκηνή θα εμφανιστεί ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. .

Υπενθυμίζεται ότι οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο του «Αγγελιοφόρου» στη νότια πύλη της ΔΕΘ δίπλα στον Πύργο του ΟΤΕ, για να λάβουν εφημερίδες και αναμνηστικά δωρεάν, να παίξουν στο λούνα παρκ, να επισκεφτούν το «Ζαχαρωτό Χωριό», να δοκιμάσουν μέλι από χαρούπι, οινόμελο και παξιμάδια στα περίπτερα με τα κρητικά προϊόντα στο περίπτερο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Ακόμη, μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο Farmafair και να φάνε γιαούρτι, γάλα και αβγά και να δούνε αλογάκια της Σκύρου, κότες, μοσχάρια, αγελάδες, αρνιά και γουρουνάκια.

Ακόμη, μπορούν να δοκιμάσουν ακανέδες, γιαούρτι και παγωτό και γλυκά από βουβαλίσιο γάλα στο περίπτερο των Σερρών, να περιηγηθούν στο περίπτερο της Σερβίας, όπου στεγάζονται ακόμη η Ουγγαρία, η Κύπρος, η Γαλλία και χώρες της Αφρικής και να κάνουν τα παζάρια τους στα περίπτερα της Αιγύπτου, του Πακιστάν, της Συρίας, του Περού, της Μαδαγασκάρης της Τουρκίας και άλλων χωρών, όπου πωλούνται από κοσμήματα μέχρι ναργιλέδες και από χαλιά και δερμάτινα μέχρι καλαθάκια με μπαχαρικά. Επίσης, μπορούν να συμμετέχουν σε κληρώσεις για αυτοκίνητα, ταξίδια και λαπτοπ που διοργανώνονται από διάφορες εταιρίες, να παίξουν ηλεκτρονικά παιχνίδια τελευταίας κοπής στη Gameland και να μάθουν πληροφορίες για το πως να λάβουν κονδύλια για επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν από το περίπτερο της Stateland.
Πηγή: agelioforos.gr