Η sexy Νικολέττα Ράλλη διάδοχος της Λαμπίρη!

Με ένα δελτίο Τύπου από το Star επισφραγίστηκε και επίσημα η συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού με τη Νικολέττα Ράλλη, η οποία αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Η μαυρομάλλα καλλονή που μας έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν φαίνετεται ότι κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της αφού από μοντέλο και ηθοποιός, θα είναι πλέον και παρουσιάστρια! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού...
"Η 28χρονη Νικολέττα Ράλλη, υπέγραψε με το Star συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια 1+2, που ισχύει από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2011. Η Νικολέττα θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή από τις 13:30 – 15:45". Ο τίτλος της νέας μεσημεριανής εκπομπής του καναλιού ακόμα δεν έχει αποφασιστεί,αλλά όπως αποκαλύπτει το κανάλι, οι προτάσεις είναι πολλές.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Νικολέτας Ράλλη, από το τηλεοπτικό πλατό του Star έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Η μέλλουσα παρουσιάστρια και νυν φοιτήτρια Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές πρόβες.

Στην αρχισυνταξία της νέας εκπομπής θα βρίσκεται η Μαρία Γιαχνάκη και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Σάκης Σιάρκος..
Πηγή: cosmo.gr