Eurovision 2012: Η Κύπρος θα κάνει ένσταση για τη βαθμολογία!

Σιγά μην δεν είχε παρατράγουδα και αυτή η Eurovision..!

Σύμφωνα με το showtime–cy το ΡΙΚ από ώρα σε ώρα θα κάνει ένσταση για τη βαθμολογία που πήρε η Κύπρος στη Eurovision. Το κρατικό κανάλι της Κύπρου αναμένεται να ζητήσει αναλυτικά όλα τα έγγραφα που αφορούν στις… ψηφοφορίες των χωρών, αλλά και της κριτικής επιτροπής της κάθε χώρας γιατί όπως υποστηρίζει συνέβησαν δύο περιστατικά που δεν μπορεί να τα εξηγήσει καθόλου.

Το πρώτο αφορά στο γεγονός ότι η Κύπρος...
δεν πήρε ούτε έναν βαθμό από το Ηνωμένο Βασίλειο, την ώρα μάλιστα που αρκετοί Κύπριοι που μένουν στην Αγγλία παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν μέσω televoting, αφού το τηλεφώνημά τους έπεφτε στο κενό και το μήνυμά τους φαινόταν να μην φτάνει ποτέ στον παραλήπτη.

Ανεξήγητο είναι επίσης το γεγονός ότι ούτε και η Βουλγαρία έδωσε βαθμό στην Κύπρο. Και είναι ανεξήγητο γιατί η μητέρα της Ήβης κατάγεται από τη Βουλγαρία και αυτή ήταν η μοναδική χώρα στην οποία η τραγουδίστρια έκανε πολύ καλό promotion.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσιεύματα η κριτική επιτροπή της Κύπρου δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στο Αζερμπαϊτζάν. Δικαίως λοιπόν κάποιοι αναρωτιούνται πώς η Κύπρος έδωσε το οχτάρι της στην οικοδέσποινα χώρα; Όπως αναφέρει η Μεσημεριανή Μελέτη υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο ο κόσμος να ψήφισε το Αζερμπαϊτζάν, αλλά και πάλι δεν εξηγείται το οχτώ.

Όλα αυτά αναμένεται να διαλευκανθούν μέσα από τα αναλυτικά έγγραφα για τις ψηφοφορίες με την Κύπρο να δείχνει αποφασισμένη να εξηγήσει τα… ανεξήγητα.
Πηγή: cytoday.eu