Παράθυρο για πλέι οφ!!

Από κοντά περιμένουν στον Άρη τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα των αδειοδοτήσεων, αφού σε περίπτωση που ο Πανιώνιος μηδενιστεί, ο Άρης είναι η ομάδα που μπαίνει στα πλέι οφ!


Τελικά αυτή η ιστορία με τις αδειοδοτήσεις που ήδη μας έχει απασχολήσει αρκετά αυτές τις μέρες, αφού πλέον εκτός από τις ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης και τις δύο εκκρεμότητες των Πανιώνιο και Ηρακλή συμφέρον από την όλη υπόθεση φαίνεται να έχει και ο Άρης.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα τινάξει στον αέρα την διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος της Super League αλλά και των πλέι οφ, ανάλογα πάντα με την απόφαση που θα πάρει η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ στην διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Ένα σενάριο που προέκυψε σαν ενδεχόμενο μετά το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας dikisports.blogspot.com με αυτό που απομένει να φανεί είναι το ποια ΠΑΕ ήταν εκείνη που στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έκανε μεταγραφές με ληγμένη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
Αν αυτή αποδειχθεί τελικά αύριο Τετάρτη (27/04) πως ήταν ο Πανιώνιος τότε θα πρέπει να μηδενιστεί σε όλα της τα παιχνίδια που χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που ενέταξε στο δυναμικό της από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι και την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Στην ΠΑΕ Άρης έχουνε κάθε λόγο να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις για τον λόγο ότι το πρώτο παιχνίδι που η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε χρησιμοποιήσει τα μεταγραφικά της αποκτήματα της περιόδου του Ιανουαρίου ήταν στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην νίκη της με 2-0 με τα δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου τον οποίο είχε αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση που της κατοχυρωθεί το παιχνίδι με σκορ 3-0, όπως και όλες τις υπόλοιπες ομάδες, θα φθάσει στους 48 βαθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας μετά το πέρας της 30ης αγωνιστικής με αποτέλεσμα να μπαίνει στα πλέι οφ αντί του Ολυμπιακού Βόλου κι όλα αυτά τρεις μέρες πριν από την κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής (29/04).

Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης είναι επί ποδός αναμένοντας την αυριανή απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για να κινηθεί ανάλογα σε μία εξέλιξη που ουσιαστικά θα φέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αλλαγή προγραμματισμού

Κι αυτό γιατί πολύ απλά η συμμετοχή της στα πλέι οφ θα ισοδυναμεί κατά μεγάλο ποσοστό και με ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περιόδου με τον Σάκη Τσιώλη στην περίπτωση αυτή να πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μία απογευματινή προπόνηση συμπεριελάμβανε το πρόγραμμα των παικτών του Άρη σήμερα. Απών ήταν ο Ραούλ Μπομπαντίγια που είχε μία μέρα άδεια παραπάνω από τον Τσιώλη προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό του ζήτημα στην Γερμανία.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα της Θεσσαλονίκης και πάλι από αύριο. Κατά τα άλλα το δικό τους πρόγραμμα ακολουθούν οι τραυματίες Σηφάκης και Πρίττας ενώ το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ Άρης ότι λόγω προβλημάτων που προέκυψαν με τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων το φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης πρέπει να αναβληθεί, όπως και τελικά αποφασίστηκε να γίνει.
sport24.gr