Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 22/12!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Νιάου;

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Γάτος Σπιρουνάτος 3D
(Puss in Boots)

Animation, Κωμωδία, Παιδική 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 90'

Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος, χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του γιατί, μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια ή μήπως να λέγαμε καλύτερα οι μπότες του; Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα;

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Κρις Μίλερ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βίκυ Νικολαΐδου, Βασίλης Μήλιος, Φώτης Πετρίδης, Κατερίνα Γκίργκις, Μαρία Ζερβού, Ντίνος Σούτης





Νήσος 2: Το Κυνήγι Του Χαμένου Θησαυρού
(Νήσος 2: Το Κυνήγι Του Χαμένου Θησαυρού)

Κωμωδία 2011, Ελλάδα, Έγχρωμη

Tον Δεκέμβρη του 2009 ένα ολόκληρο νησί με μπροστάρηδες τις τέσσερις «εξουσίες» ήρθαν στα μαχαίρια για μια διαθήκη. Η κατάληξη;
Κάποιοι από τους ήρωες οδηγήθηκαν στη φυλακή, κάποιοι έμειναν στο νησί και κάποιοι πήραν των ομματιών τους. Και ερχόμαστε στο σήμερα… υποτίθεται πέντε χρόνια μετά!
Ο Μπάμπης (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), ο Άγης (Δημήτρης Τζουμάκης) και η Αφροδίτη (Ζέτα Δούκα) εκτίουν τις ποινές τους. Ο πρώτος σε λίγο αποφυλακίζεται με αναστολή, ο δεύτερος έχει μπροστά του πολλά χρόνια, ενώ η χήρα αποφυλακίζεται κανονικά.
Την ίδια στιγμή, ο παπά Λάμπρος (Μιχάλης Μαρίνος) δεν έχει ποίμνιο πια. Εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους.

Η μοίρα τα φέρνει έτσι που δύο μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκιση, Μπάμπης και Αφροδίτη, γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπά Λάμπρο. Μαθαίνουν για την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο νησί, από τα χρόνια της τουρκοκρατίας, η θέση του οποίου υπάρχει σημειωμένη σε κάποιο χάρτη διαιρεμένου σε δύο κομμάτια. Ο ετοιμοθάνατος δίνει στον παπά Λάμπρο τον μισό χάρτη, αλλά πριν προλάβει να αποκαλύψει το όνομα του κατόχου του υπόλοιπου χάρτη, την «κάνει» για τα Ηλύσια Πεδία!

Ο Μπάμπης επωφελείται της ευκαιρίας και εκβιάζει τον παπά Λάμπρο, για να γίνει συνεταίρος του. Ο Άγης μαθαίνοντας για τον θησαυρό οργανώνει την απόδραση του. Η Αφροδίτη, εμπλέκεται στην ιστορία με την σύμπραξη της Εύας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και του Όττο (Νίκος Γεωργάκης), ενός γερμανού που δεν είναι σε καμία περίπτωση ο ήσυχος άνθρωπος που δείχνει.
Χωρίς να γνωρίζουν οι μεν για τους δε, θα κατέβουν όλοι στο νησί, όπου και θα ξεκινήσει ένα ανελέητο «κυνήγι χαμένου θησαυρού». Στο χάος που θα ακολουθήσει, θα εμπλακούν όλοι οι παλιοί γνώριμοι, μεταξύ των οποίων και το φάντασμα της… Ολυμπίας (Ελένη Καστάνη).

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Αντώνης Αγγελόπουλος
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μιχάλης Μαρίνος, Δημήτρης Τζουμάκης , Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Παύλος Ορκόπουλος , Μιχάλης Γιαννικάκης, Αλέξανδρος Γιάννου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Σόλωνας Τσούνης, Πόπη Χριστοδούλου , Νίκος Γεωργάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αγγελική Λάμπρη , Κώστας Βουτσάς





Επτά Μέρες Με Την Μέριλιν
(My Week With Marilyn)

Κοινωνική, Αισθηματική 2011, Έγχρωμη, Διάρκεια: 101'

Η υποψήφια για Όσκαρ Μισέλ Ουίλιαμς (“Blue Valentine”) ηγείται ενός all-star cast σε μια ταινία που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρόε.
Συμπρωταγωνιστούν οι Κένεθ Μπράνα, Έμα Ουάτσον (σειρά ταινιών “Harry Potter”), Τζούντι Ντεντς, Τζούλια Ορμόντ και Ντόμινικ Κούπερ.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που περιγράφονται στο βιβλίο του Κόλιν Κλαρκ , ο οποίος ήταν βοηθός του Λόρενς Ολίβιε την εποχή εκείνη, η ταινία εξερευνά μια πλευρά της Μονρόε που δεν έχουμε ξαναδεί.
Θέλοντας απεγνωσμένα να κερδίσει το σεβασμό του Χόλιγουντ και να την πάρουν στα σοβαρά, η θρυλική ηθοποιός ταξιδεύει στο Λονδίνο το 1956 για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Ο Πρίγκηψ και η Χορεύτρια”, δίπλα στον Λόρενς Ολίβιε.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Σάιμον Κέρτις
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μισέλ Γουίλιαμς, Κένεθ Μπράνα, Έμα Γουότσον, Τζούλια Ορμόντ, Τζούντι Ντεντς, Ντομινικ Κούπερ, Τόμπι Τζόουνς, Έντι Ρεντμάιν, Ντάγκρεϊ Σκοτ, Ντέρεκ Τζέικομπι, Τζέραλντιν Σόμερβιλ




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!