Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 15/12!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Περιπέτειες και κωμωδίες για όλους!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα
(Mission Impossible: Ghost Protocol)

Περιπέτεια 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 132'

Έχοντας κατηγορηθεί για μια βομβιστική, τρομοκρατική επίθεση στο Κρεμλίνο, ο πράκτορας της IMF Ίθαν Χαντ και η ομάδα του αποκηρύσσονται, με τον Πρόεδρο να θέτει σε εφαρμογή το Πρωτόκολλο Φάντασμα. Μην έχοντας εφόδια ή όποια άλλη υποστήριξη, ο Ίθαν πρέπει αφενός να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να αποκαταστήσει το όνομα της ομάδας του και αφετέρου να αποτρέψει μια νέα επίθεση. Έτσι, ο Ίθαν ξεκινά άλλη μια επικίνδυνη αποστολή έχοντας στο πλευρό του και κάποιους άλλους επικηρυγμένους από την IMF πράκτορες, των οποίων τα κίνητρα δεν είναι και τόσο αθώα ή προφανή.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μπραντ Μπερντ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ, Πόλα Πάτον, Τζος Χόλογουεϊ, Ανίλ Καπούρ, Τομ Γουίλκινσον





Αλλάζουμε;
(The Change-Up)

Κωμωδία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 113'

...και ξαφνικά δύο άντρες αλλάζουν σώματα. Έκαστος στο είδος του και οι παλιοπαρέες στο αβίαστο αλλά και αρκούντως τολμηρό γέλιο! Δύο διαμετρικά αντίθετου χαρακτήρα άντρες, φίλοι από παιδιά, ο ένας φέρελπης ηθοποιός, άεργος και ορκισμένος εργένης και ο άλλος πρότυπο οικογενειάρχη και πετυχημένος δικηγόρος, άκρως συντηρητικός, έπειτα από ένα βράδυ μεθυσιού, εύχονται να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου και επειδή... κάποια πράγματα καλό είναι ούτε καν να τα ξεστομίζει κανείς, η ευχή τους πιάνει! Έτσι, ο ένας μπαίνει στο σώμα του άλλου και καλείται να ζήσει μιαζωήτελείως διαφορετική από τη συνηθισμένη του για να συνειδητοποιήσουν τελικά αμφότεροι πως καθένας οφείλει να εκτιμά τηζωήτου γιατί τελικά, κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται στις φαινομενικά ιδανικές ζωές των άλλων ή αν αυτές ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ντέιβιντ Ντόμπκιν
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Ολίβια Ουάιλντ, Λέσλι Μαν, Άλαν Άρκιν





Ο Δρόμος του Χρήματος
(Margin Call)

Θρίλερ 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 106'

24 δραματικές ώρες σε έναν αμερικανικό επενδυτικό κολοσσό στις αρχές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, το 2008. Ένας νέος οικονομικός αναλυτής, υπάλληλος μιας αμερικάνικης εταιρίας επενδύσεων ανακαλύπτει ένα λάθος στην θεμελιώδη εξίσωση του συστήματος οι επιπτώσεις του οποίου απειλούν με κατάρρευση όχι μόνο την εταιρία αλλά και ολόκληρο το οικονομικό σύστημα του δυτικού κόσμου. Τα ανώτερα στελέχη της εταιρίας συνέρχονται με σκοπό να λάβουν αποφάσεις με οικονομικό αλλά και ηθικό αντίκτυπο στις ζωές τους.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: 
J.C. Chandor
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Κέβιν Σπέισι, Πολ Μπέτανι, Τζέρεμι Αϊρονς, Ντέμι Μουρ, Στάνλεϊ Τούτσι, Μαίρη ΜακΝτόνελ, Σάιμον Μπέικερ





Ο Άλβιν και η Παρέα του 3
(Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked)

Κωμωδία, Κινούμενο σχέδιο 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 87'

Ο Άλβιν, ο Σάιμον, ο Θίοντορ και οι Τσίπετς κάνουν διακοπές σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, που έχουν μετατρέψει σε προσωπικό τους παιδότοπο, όταν ναυαγούν σε ένα ερημονήσι. Ενώ ο Ντέιβ γίνεται πυρ και μανία, τα χαριτωμένα ζωάκια κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: τραγουδούν, χορεύουν και γενικώς φέρνουν τα πάνω κάτω. Σύντομα όμως έρχονται αντιμέτωπα με μεγάλες εκπλήξεις και παίρνουν ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μάικ Μίτσελ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Άντι Μπάκλεϊ, Έιμι Πέλερ, Τζέσι ΜακΚάρτνεϊ, Λόρεν Γκότλιμπ, Τάκερ Αλμπρίτζι, Λουίζα Ντ' Ολιβέρα





Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!