Μπουκάλια, πέτρες και φωτιές στην πορεία στη Θεσσαλονίκη για τον Αλέξη (Ανανεώνεται)

Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της πόλης - Απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους...

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τη 13.00 όταν μαθητές που έπαιρναν μέρος στην πορεία, πέρασαν μπροστά από το αστυνομικό τμήμα, στην πλατεία Δημοκρατίας. Αρκετοί άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και μπουκάλια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν κινήθηκαν αρχικά εναντίον των μαθητών, για να μην προκαλέσουν, αλλά επειδή οι ρίψεις συνεχίζονταν αναγκάστηκαν να...
βγουν και να απομακρύβουν τους ταραξίες.

Τότε κάποιοι εβαλαν φωτιά σε δύο κάδους και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Σύμφωνα με το spnews.gr, το μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι απίστευτο, δεδομένου ότι το ψιλόβροχο πάντα φέρνει κυκλοφοριακή συμφόρηση, που σε συνδυασμό με την πορεία έχει δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε εδώ για όλες τις αλλαγές στο κυκλοφοριακό για σήμερα. 

2:26
Φωτιά προκλήθηκε και σε άλλους κάδους, στην οδό Ιασωνίδου όπου άνδρες των ΜΑΤ κατευθήνθηκαν προς το μέρος των ταραξιών με αποτέλεσμα να γίνουν προσαγωγές δυο νεαρών.

Οι μαθητές παραμένουν στο σημείο και ζητούν την απελευθέρωση των δυο προσαχθέντων.

2:59 
Ζημιές σε υποκαταστήματα τραπεζών επί της Αγ. Δημητρίου.

Μαθητές από το Γυμνάσιο και Λύκειο στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης έκλεισαν τον δρόμο για Χορτιάτη. Αυτή την ώρα, περίπου 400 μαθητές από σχολεία της Τούμπας βρίσκονται επί της Εγνατίας, στο ύψος του 424 ΓΝΣ, και κατευθύνονται στον χώρο όπου έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση.