Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 8/12!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Βροχή αστέρων αυτή την εβδομάδα!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



New Year’s Eve
(New Year’s Eve)

Κωμωδία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 118'

Η ταινία εξυμνεί τον έρωτα, την ελπίδα, τη συγχώρεση, τις δεύτερες ευκαιρίες και τα νέα ξεκινήματα καθώς παρακολουθούμε τις παράλληλες ιστορίες των πρωταγωνιστών της να εξυφαίνουν ένα υπέροχο γαϊτανάκι με φόντο τον παλμό και την ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, την πιο συναρπαστική βραδιά του χρόνου.
Το υπέρλαμπρο καστ της ταινίας αποτελείται από την Βραβευμένη με Όσκαρ Χάλι Μπέρι, την Τζέσικα Μπίελ, τον Τζον Μπον Τζόβι, την υποψήφια για Όσκαρ, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, τον Κρις «Λούντακρις» Μπρίτες, τον δις βραβευμένο με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Τζος Ντουχάμελ, τον Ζακ Έφρον, τον Χέκτορ Ελιζόντο, την Κάθριν Χέιγκλ, τον Άστον Κούτσερ, τον Σεθ Μάϊερς, την Λέα Μισέλ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την υποψήφια για Όσκαρ Μισέλ Φάιφερ, τον Τιλ Σβάιγκερ, την δις βραβευμένη με Όσκαρ, Χίλαρι Σουάνκ και την Σοφία Βεργκάρα.

Επειδή Παραμονή Πρωτοχρονιάς σημαίνει ωραία μουσική, το κοινό θα απολαύσει τον Τζον Μπον Τζόβι – ως Τζένσεν – να ερμηνεύει μεταξύ άλλων το “I Can’t Turn You Loose” του Otis Redding στη σκηνή της Τάιμς Σκουέαρ, και το “Have A Little Faith In Me” του John Hiatt στον Χορό Μεταμφιεσμένων.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Γκάρι Μάρσαλ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Χίλαρι Σουόνκ, Αστον Κούτσερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μισέλ Φάιφερ, Τζέσικα Μπίελ, Κάθριν Χέιγκλ, Σεθ Μέγιερς, Λέα Μισέλ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζον Μπον Τζόβι, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, Τζος Ντουχάμελ, Ζακ Έφρόν, Σοφία Βεργκάρα

ΤΡΟΜΕΡΟ cast σ' αυτή την ταινία!





Moneyball
(Moneyball)

Δραματική 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 133'

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Μπίλι Μπιν, πολλά υποσχόμενος επαγγελματίας παίχτης του baseball στο παρελθόν και μάνατζερ της ομάδας Oakland Athletics, βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόφαση των ιδιοκτητών της να προβούν σε σοβαρές περικοπές στο μπάτζετ. Με την πλάτη στον τοίχο, ο Μπιν αναγκάζεται να προσλάβει τον Πίτερ Μπραντ, έναν ιδιοφυή οικονομικό αναλυτή, με τη βοήθεια του οποίου θα επιχειρήσει να ανατρέψει τα δεδομένα. Οι δυο τους θα θέσουν σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στατιστικής μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, που θα τους βοηθήσει να στελεχώσουν την ομάδα με τους καταλληλότερους παίχτες, παραμένοντας παράλληλα εντός μπάτζετ. Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τους πάντες…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μπένετ Μίλερ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μπραντ Πιτ, Τζόνα Χιλ, Ρόμπιν Ράιτ Πεν, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Κρις Πρατ, Τάμι Μπλάνσαρντ, Στίβεν Μπίσοπ, Τζακ Μακγκί






In Time
(In Time)

Επιστημονική Φαντασία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 109'

Στο μέλλον, το γονίδιο της ηλικίας έχει σχεδιαστεί να σταματά τη λειτουργία του, όταν τα ανθρώπινα σώματα φτάνουν στα 25 τους χρόνια. Για να αποφευχθεί ο υπερπληθυσμός, ο ίδιος ο χρόνος έχει γίνει εμπορεύσιμο προϊόν. Έτσι οι πλούσιοι μπορούν να ζουν για πάντα, ενώ οι φτωχοί αγωνίζονται για να επιβιώσουν. Σε αυτή την κοινωνία, δύο εραστές - που ανήκουν στα δύο αντίθετα ταξικά άκρα - βρίσκονται κυνηγημένοι από αξιωματούχους επιβολής της τάξης, γνωστούς ως "Timekeepers", κατηγορούμενοι για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Αντριου Νίκολ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Αμάντα Σίφριντ, Κίλιαν Μέρφι, Αλεξ Πέτιφερ, Ολίβια Ουάιλντ






Ο Γιος Του Αϊ Βασίλη
(Arthur Christmas 3D)

Κωμωδία, Animation, Παιδική 2011, Μεγ. Βρετανία/ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 97'

Ο Άρθουρ δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τ’ άλλα. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, από τη στιγμή που ο πατέρας του δεν είναι άλλος από τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως! Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ολοταχώς, η high-tech οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε μια κρυφή τοποθεσία κάπου στο Βόρειο Πόλο, έχει πάρει φωτιά, με τους πάντες να δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να ετοιμάσουν εγκαίρως τα δώρα που θα μοιραστούν στα παιδιά όλου του κόσμου. Ωστόσο, μια αναπάντεχη εξέλιξη, θα φέρει τον καλοσυνάτο, πλην όμως αδέξιο Άρθουρ αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: να φέρει εις πέρας την κρίσιμη αποστολή του μοιράσματος των δώρων, προτού ξημερώσουν τα φετινά Χριστούγεννα...

Στο υπερσύγχρονο εργαστήρι της οικογένειας του Αϊ Βασίλη, όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό, τουλάχιστον, υπόσχεται η δημιουργική ομάδα του «Επιχείρηση Χριστούγεννα ή Ο Γιος του Αϊ Βασίλη», την οποία στελεχώνουν εκπρόσωποι της αφρόκρεμας της σύγχρονης Βρετανικής κωμωδίας, όπως η παραγωγός της επιτυχημένης κωμικής σειράς «The League of Gentlemen» Σάρα Σμιθ και ο σεναριογράφος των «Borat» και «Brϋno», Πίτερ Μπέιναμ.
Το τρισδιάστατο αυτό κινούμενο σχέδιο αποτελεί μια παραγωγή του στούντιο της Aardman Animation, υπεύθυνου για ποικίλα κομψοτεχνήματα με πρωταγωνιστές από... πλαστελίνη, όπως το ξεκαρδιστικό «Γουάλας & Γκρόμιτ στον Τεράστιο Λαχανόκηπο» και η ευφάνταστη «Ποντικούπολη».

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Σάρα Σμιθ , Μπάρι Κουκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζέιμς ΜακΑβόι, Μπιλ Νάι, Χιου Λόρι, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Ιμέλντα Στόντον, Άσλει Τζένσεν






Shark Night 3D
(Shark Night 3D)

Τρόμου 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 91'

Η Σάρα (Σάρα Πάξτον) και οι φίλοι της φθάνουν στο εξοχικό της στη λίμνη Λουιζιάνα για ένα ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο κάτω από τον ήλιο. Όταν όμως ο Μάλικ (Σίνκουα Γουόλς) κάνει μια βουτιά στη λίμνη και βγαίνει με κομμένο το χέρι, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή: η παρέα πρέπει να τον μεταφέρει χωρίς καθυστέρηση στην άλλη πλευρά της λίμνης για να νοσηλευτεί. Επιβιβασμένοι όλοι σε ένα μικρό ταχύπλοο, σύντομα θα ανακαλύψουν ότι περιβάλλονται από αμέτρητους και τεράστιους σαρκοβόρους καρχαρίες. Και όταν το ταχύπλοο παθαίνειμιααναπάντεχη βλάβη, αφήνοντάς τους χωρίς ιατρική βοήθεια ή οποιαδήποτε δυνατότητα επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, θα πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αντιμετωπίσουν τους πεινασμένους καρχαρίες και να παραμείνουν ζωντανοί μέχρι να φτάσουν στην ξηρά – αν και όσοι φτάσουν.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ντέιβιντ Έλις
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Σάρα Πάξτον, Αλίσα Ντίαζ, Ντάστιν Μίλιγκαν, Κρις Κάρμακ, Κάθριν Μακφί, Σίνκουα Γουόλς





Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!