Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 1/12!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Ελληνικές και ξένες πρεμιέρες!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Real Steel
(Real Steel)

Επιστημονική Φαντασία, Περιπέτεια 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 127'

O Καναδός Σον Λέβι («Μια Νύχτα στο Μουσείο», «Ραντεβού για Παντρεμένους») σκηνοθετεί τους Χιου Τζάκμαν και Ντακότα Γκόγιο, («Thor») στους ρόλους ενός πατέρα που αναπολεί τις παλιές καλές μέρες κι ενός γιου που αναζητά απεγνωσμένα μια πατρική φιγούρα, σε ένα αγωνιώδες φουτουριστικό δράμα, με φόντο τους πιο ανατρεπτικούς αγώνες πυγμαχίας που παρακολουθήσατε ποτέ!

Μια ταινία, στην οποία η προηγμένη τεχνολογία του motion capture και των animatronics συμβαδίζει με την πολύτιμη εμπειρία του βετεράνου πρωτοπυγμάχου και Χρυσού Ολυμπιονίκη Σούγκαρ Ρέι Λέοναρντ, ο οποίος εδώ εκτελεί χρέη συμβούλου της παραγωγής σε θέματα… νοκ άουτ!

Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος, το σταθερά δημοφιλές σπορ της πυγμαχίας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Πάνω στο ρινγκ, τις γροθιές τους διασταυρώνουν γιγαντόσωμα ανθρωπόμορφα ρομπότ. Ο Τσάρλι Κέντον, ξεπεσμένος μποξέρ, αναζητά την ευκαιρία να επιστρέψει για μια τελευταία φορά στις μέρες της δόξας. Όταν κάποια μέρα ο Μαξ, ο ανήλικος γιος του, με τον οποίο είχαν αποξενωθεί, ανακαλύπτει τυχαία ένα εγκαταλειμμένο και μισοκατεστραμμένο ρομπότ παλιάς τεχνολογίας, ο Τσάρλι, ο οποίος έχει γίνει εξπέρ στο να κατασκευάζει μάχιμους ρομπο-πυγμάχους από παλιοσίδερα, αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα: με τη βοήθεια του γιου του θα προπονήσουν το ρομπότ τους για τη διεκδίκηση του τίτλου...

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Σον Λεβί
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Χιου Τζάκμαν, Ντακότα Γκόγιο, Εβάντζελιν Λίλι, Αντονι Μακί, Χόουπ Ντέιβις, Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Ρέμπχορν, Καρλ Γιουν






Το Τανγκό Των Χριστουγέννων
(Το Τανγκό Των Χριστουγέννων)

Δραματική 2011, Ελλάδα, Έγχρωμη

Οι σκέψεις του υπολοχαγού Στέφανου Καραμανίδη είναι κάπου αλλού. Άνθρωπος κλειστός, χωρίς χαμόγελο, αγρίμι, έχει μόνο μια επιθυμία: να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, την Ζωή, σύζυγο του Συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου.
Δεν ξέρει, όμως, να χορεύει. Θα ζητήσει την βοήθεια ενός φαντάρου, του Λάζαρου Λαζάρου, ενός συνεσταλμένου νεαρού, από τους λίγους που ξεχώριζαν στο στρατόπεδο για την μόρφωση και καλλιέργεια τους.
Η γνωριμία τους, σύντομη αλλά καταλυτική, θα είναι η αφορμή για μια σειρά γεγονότων που θα κορυφωθούν με ένα Τανγκό... Το Τανγκό των Χριστουγέννων... σε μια μέρα που θα αλλάξει τις ζωές των τριών ηρώων μια για πάντα.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Νίκος Κουτελιδάκης
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Γιάννης Μπέζος, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ελένη Κοκκίδου






Trespass
(Trespass)

Αστυνομική 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 90'

Η θέση ενός παντρεμένου ζευγαριού, που βρίσκεται αιχμάλωτο για λύτρα, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια μιας απρόσμενης αποκάλυψης που έχει να κάνει με προδοσία και απάτη.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζόελ Σουμάχερ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Νίκολας Κέιτζ, Νικόλ Κίντμαν, Καμ Γκίγκαντετ






The Double
(The Double)

Θρίλερ 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 98'

Ο εν αποστρατεία πράκτορας της CIA Πολ Σέπαρντσον (Ρίτσαρντ Γκιρ) καλείται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός γερουσιαστή. Το έγκλημα μοιάζει να φέρει την «υπογραφή» του Κάσιους, ενός Σοβιετικού επαγγελματία εκτελεστή που θεωρούνταν νεκρός από τους Αμερικανούς, εδώ και χρόνια.

Ο Σέπαρντσον αναγκάζεται από την υπηρεσία του να συνεργαστεί με τον νεαρό πράκτορα του FBI, Μπεν Γκίρι, (Τόφερ Γκρέις) που έχει ειδικευτεί στο προφίλ και την εγκληματική δράση του Κάσιους, για να διαλευκάνουν μαζί το έγκλημα. Κι ενώ έχουν τελείως διαφορετική τοποθέτηση απέναντι στην αποστολή τους, οι έρευνες και τα στοιχεία που έρχονται σταδιακά στο φως, θα οδηγήσουν σε αποκαλύψεις απρόσμενες και για τους δύο, ικανές να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μάικλ Μπραντ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ρίτσαρντ Γκιρ, Τόφερ Γκρέις, Μάρτιν Σιν, Οντέτ Ανάμπλ, Στάνα Κάτιτς, Στίβεν Μογιέρ






Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!