Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 24/11!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Βροχή αστέρων και τρομερές παραγωγές!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Το Σπίτι των Ονείρων
(Dream House)

Θρίλερ 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 92'

Η επιτυχημένος εκδότης Γουίλ Άτεντον αφήνει την υψηλή του θέση στο Μανχάταν και μετακομίζει με τη σύζυγό του, Λίμπι, και τις δύο κόρες του σε μια γραφική πόλη της Νέας Αγγλίας. Μόλις όμως ξεκινούν τη νέα ζωή τους, ανακαλύπτουν ότι το τέλειο σπίτι τους ήταν το μέρος στο οποίο είχαν δολοφονηθεί στο παρελθόν μια μητέρα και τα παιδιά της. Ολόκληρη δε η πόλη πιστεύει ότι δολοφόνος ήταν ο επιζών σύζυγός της. Όταν ο Γουίλ αρχίζει να εξερευνά το θέμα, δεν είναι σίγουρος, αν πρόκειται για εικασίες και φαντάσματα, ή εάν αυτή η τραγική ιστορία έχει όντως συμβεί μέσα στο σπίτι του. Οι μόνες ενδείξεις που έχει στη διάθεσή του προέρχονται από την Αν Πάτερσον , μια μυστηριώδη γειτόνισσα που γνώριζε τα θύματα. Και καθώς ο Γουίλ και η Αν προσπαθούν να κολλήσουν τα κομμάτια του παζλ, πρέπει να βρουν ποιος δολοφόνησε την οικογένεια στο "Σίτι των Ονείρων", πριν επιστρέψει για να σκοτώσει ξανά.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζιμ Σέρινταν
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ντάνιελ Κρεγκ, Ρέιτσελ Βάις, Ναόμι Γουότς, Μάρτον Τσόκας, Ελίας Κοτέας, Τζέιν Αλεξάντερ, Ρέιτσελ Φοξ

Info Αναγνώστη:
Ένα αρκετά καλό και ανατρεπτικό σενάριο, σε συνεργασία με ένα αξιόλογο και συμμαζεμένο cast.
Τι μπορεί να πάει στραβά?
Μια ΤΡΑΓΙΚΗ σκηνοθεσία από τον Jim Sheridan που κατέστρεψε την ταινία...





Μια Επικίνδυνη Μέθοδος
(A Dangerous Method)

Θρίλερ 2011, Μεγ. Βρετανία/Γαλλία/Γερμανία/Καναδάς/Ελβετία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 99'

Σαγηνευμένος από την πρόκληση μιας δύσκολης περίπτωσης, ο ανήσυχος Δρ. Καρλ Γιουνγκ αναλαμβάνει ως ασθενή του την ανισόρροπη, αλλά γοητευτική Σαμπίνα Σπιλράιν. Το "όπλο" του Γιουνγκ είναι η μέθοδος του δασκάλου του, του πασίγνωστου Σίγκμουντ Φρόιντ. Και οι δύο άντρες μαγεύονται από την Σαμπίνα. Στην "παρέα" προστίθεται και ο Ότο Γκρος, ένας ασθενής που είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει κάθε όριο. Ο Γιουνγκ παραδίνεται στον πόθο για την ασθενή του και μια παθιασμένη σχέση ξεκινά. Η Σαμπίνα γίνεται ο καταλύτης στις εμπνευσμένες θεωρίες του. Παράλληλα, ο Φρόιντ προχωρά ένα βήμα παραπέρα, εισχωρώντας ακόμα βαθύτερα στο μυαλό της νεαρής γυναίκας.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Βίγκο Μόρτενσεν, Κίρα Νάιτλι, Μάικλ Φασμπίντερ, Βενσάν Κασέλ, Σάρα Γκαντόν






Happy Feet 2 3D
(Happy Feet 2 3D)

Animation, Κωμωδία 2011, Αυστραλία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 100'

Ο Μάμπλ, ο Σταρ της Κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον Πανίσχυρο Σβεν – έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις. Ο Έρικ βλέπει ότι ο πατέρας του έχει τσαγανό όταν ο Μάμπλ θα ενώσει για ακόμη μια φορά όλες τις φυλές των πιγκουίνων με άλλα υπέροχα πλάσματα – από μικροσκοπικά κριλ μέχρι γιγάντιους θαλάσσιους ελέφαντες – για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζορτζ Μίλερ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Ελάιτζα Γουντ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Χανκ Αζάρια, Αλίσια Μουρ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον






Υπηρέτριες
(The Help)

Δραματική 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 137'

Η σημαντικότερη κινηματογραφική παραγωγή που γυρίστηκε στην πολιτεία του Μισισιπή, από την εποχή του «Ω Αδελφέ, Πού Είσαι;» των Αδελφών Κοέν.

Αμερικανικός Νότος, 1962. Η 22χρονη Σκίτερ επιστρέφει από το κολέγιο, αποφασισμένη να γίνει συγγραφέας, παρά τις αντιδράσεις της μητέρας της, που προτιμά να τη δει παντρεμένη. Σύντομα θα πάρει μια απόφαση, που θα αναστατώσει όχι μόνο τις ζωές των δικών της ανθρώπων, αλλά και ολόκληρη την κωμόπολη Τζάκσον: να πάρει συνεντεύξεις από τις έγχρωμες γυναίκες που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη φροντίδα εύπορων οικογενειών της περιοχής. Η πρώτη που ανοίγει την καρδιά της είναι η Έιμπελιν, η υπηρέτρια της καλύτερης φίλης της Σκίτερ, κάτι, που όμως αρχικά θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της κλειστής τους κοινότητας...

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τέιτ Τέιλορ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Έμα Στόουν, Βαϊόλα Ντέιβις, Οκτάβια Σπένσερ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ , Σίσι Σπέισεκ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κρις Λόουελ, Αλισον Τζάνι, Μαίρη Στινμπέρτζεν, Μάικ Βόγκελ, Σίσιλι Τάισον






Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!