Πρέλιεβιτς: "Ενωμένοι για τα πλέι οφ"

"Στρατιώτη του ΠΑΟΚ" χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Μπάνε Πρέλιεβιτς μετά την είσοδο του στην διοίκηση της ομάδας,
ενώ ο Θανάσης Χατζόπουλος, δήλωσε: "Ενωμένοι για τα πλέι οφ"...


Το Δ.Σ της ΠΑΕ τελείωσε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης (3/5) το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο οποίο έδωσαν το παρών και τα τρία νέα μέλη της διοίκησης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Θανάσης Χατζόπουλος και ο Πάνος Ραπτόπουλος.
Συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν, στη λειτουργία της διευρυμένης, πλέον, διοίκησης, συμφωνήθηκε όμως ότι το βασικό τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι να υπάρχει απόλυτη προσήλωση από όλους στο στόχο των πλέι οφ.
Αποχωρώντας από τα γραφεία της Τούμπας οι Πρέλεβιτς και Χατζόπουλος έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως μέλη της νέας διοίκησης.

"Είμαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ, δε χρειάστηκαν παραπάνω από δέκα λεπτά να συμφωνήσω με τον Ζαγοράκη. Τους ρόλους θα τους δούμε στην πορεία, τώρα έχει σημασία να ρίξουμε το βάρος στα πλέι οφ και να προσπαθήσουμε όλοι για να διακριθεί η ομάδα εκεί" τόνισε ο "τίγρης", ενώ ο Θανάσης Χατζόπουλος επισήμανε από την πλευρά του: "Είναι τιμή μου που δέχθηκα μία τέτοια πρόταση από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ τώρα έχει σημασία όλοι μαζί ενωμένοι να πάμε για τα πλέι οφ".
sport24.gr