Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια με Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης

Ο Dr. Κωνσταντίνος Καλοκασίδης, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ, Επιστημονικός συνεργάτης στη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Α.Π.Θ, εξηγεί την Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης που θα σας απαλλάξει από κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος (ψωμάκια).



ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Πρόκειται για αποτελεσματική ενέσιμη λιποδιάλυση χωρίς να απαιτείται αναισθησία ή χρόνος αποθεραπείας (παραμονή στο σπίτι)...
Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνουμε όταν συνδυάζεται η θεραπεία με καθημερινή ήπια άσκηση.
Μερικές φορές παρά την προσπάθεια που καταβάλλουμε με διατροφή και άσκηση δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το τοπικό λίπος («κυτταρίτιδα», «ψωμάκια»).

Η λιπαναρρόφηση είναι η θεραπεία εκλογής αλλά σήμερα διαθέτουμε την μεσοθεραπεία ως μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση.
Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί καμία αναισθησία, είναι ανώδυνη, γίνεται χωρίς τομές στο δέρμα. Αποτελείται από μια σειρά από ενεσούλες οι οποίες γίνονται μέσα στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος με την πιο λεπτή βελόνα που διαθέτουμε (σύριγγα «ινσουλίνης») ενώ το διάλυμα που χρησιμοποιούμε περιέχει λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη, το οργανικό πυρίτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος. Αυτό απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσιολογικό τρόπο (με τη λεμφική οδό).
Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, μπορείς να πας κατευθείαν στη δουλειά σου ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα!

Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνουμε όταν συνδυάζεται η θεραπεία με καθημερινή ήπια άσκηση (πχ περπάτημα, ποδήλατο, κολύμβηση), αποφυγή καπνίσματος και διατροφή (αποφυγή αλκοόλ, ανθρακούχων ποτών) .

Αναρωτιέστε κι εσείς πώς τα μοντέλα επιτυγχάνουν να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα; Τώρα ξέρετε.

Dr. Κωνσταντίνος Καλοκασίδης Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Επιστημονικός συνεργάτης στη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Α.Π.Θ.
www.dermatologist.gr