Πρόγνωση καιρού 4-5-6-7/8/11

ΣΗΜΕΡΑ: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι τοπική συννεφιά στα βόρεια και το βράδυ σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες σε δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Ανεμοι: Στα δυτικά Δ-ΒΔ 3-4 και στο...
Ιόνιο πρόσκαιρα 5, ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Βόρεια 17-34oC, υπόλοιπα ηπειρωτικά 18-35oC, νησιά 23-34oC και στο ανατ. Αιγαίο έως 35oC. 

ΑΥΡΙΟ: 
Στη Μακεδονία τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά το απόγευμα σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς 2-3 και ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση μόνο στα βόρεια.
ΑΤΤΙΚΗ: Σήμερα αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 22 ώς 35oC. Αύριο γενικά αίθριος. Το απόγευμα τοπική συννεφιά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν αμετάβλητη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σήμερα αρχικά αίθριος. Μετά το μεσημέρι τοπική συννεφιά και το βράδυ τοπικές βροχές και πιθανή πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 ώς 32oC. Αύριο τοπική συννεφιά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι Β-ΒΔ 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση. 

ΤΡΙΗΜΕΡΟ: 
Το Σάββατο στη Μακεδονία σποραδικές βροχές και πιθανή πρόσκαιρη καταιγίδα. Το απόγευμα τοπικοί όμβροι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά. Την Κυριακή γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα ηπειρωτικά τοπική συννεφιά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά. Τη Δευτέρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο 7 και από την Κυριακή στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3-5 και ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο από την Κυριακή.