"Έφυγε" ο Hightower της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 66 ετών, ο πρώην αμυντικός του Αμερικανικού πρωταθλήματος ράγκμπι, που έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό με τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά κωμικών ταινιών της δεκαετίας του 1980, "H Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή", Charles Aaron "Bubba" Smith, ή αλλιώς... "Hightower". (Video)

Ο Smith βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, στο Λος Άντζελες, την Τετάρτη (03/08), ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο θάνατός του επήλθε από φυσικά αίτια.

Από την αρχή της αθλητικής καριέρας του θεωρήθηκε "απροσπέλαστος", με την κυριολεκτική σημασία της λέξης!

Έπαιξε σε τρεις ομάδες, τους Colts, Oakland Raiders και Houston Oilers, συμμετείχε σε δύο Pro Bowls, δύο Super Bowls — Super Bowl III, με την ομάδα των Colts, που ηττήθηκε από τους New York Jets και σε ένα Super Bowl V, όπου η ίδια ομάδα νίκησε με τέρμα στο τελευταίο δευτερόλεπτο τους Dallas Cowboys.

Αποσύρθηκε το 1976, έχοντας 111 συνολικά συμμετοχές σε αγώνες κανονικής διάρκειας και το 1988 κέρδισε τη δική του θέση στο College Football Hall of Fame.

Μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας, έγινε ακόμη πιο γνωστός ως ηθοποιός, με τη συμμετοχή του στις ταινίες "Police Academy", όπου ενσάρκωσε το ρόλο του Moses "Hightower", όνομα που προφανώς του δόθηκε για ευνόητους λόγους!


Πηγή:cosmo.gr