Κυνηγούν τον Ηρακλή ακόμα και στη Δ' εθνική!

Μέχρι πρόσφατα όσες ομάδες χρωστούσαν αρκετά χρήματα σε ποδοσφαιριστές και το δημόσιο είχαν την επιλογή να πέσουν στην Δ' Εθνική, και κατ επέκταση να πάψουν να είναι επαγγελματικά σωματεία, έτσι ώστε να διαγραφούν τα χρέη τους. Όπως έγινε και με τον Ηρακλή όμως φαίνεται ότι τα βάσανα της ομάδας δεν τελειώνουν, με μια νέα απόφαση πολιτικού δικαστηρίου!

Έτσι, δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για τους ποδοσφαιριστές αυτό το καθεστώς έχει πάψει να ισχύει εδώ και λίγο καιρό, μιας και μία απόφαση πολιτικού δικαστηρίου άλλαξε τα δεδομένα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goalnews σύμφωνα με την απόφαση υπ' αριθμόν 1813/2011 που εκδόθηκε στο Εφετείο Αθηνών τα χρέη των ΠΑΕ μεταφέρονται πλέον σε φυσικά πρόσωπα όταν γίνεται πτώχευση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με δημόσιο!

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, μιας και είναι μεγαλομέτοχος, όπως και η προηγούμενη διοίκηση του Γηραιού. 

Αναμένεται μόνο να φανεί ο αντίκτυπος που θα έχει η νέα απόφαση στην επόμενη μέρα της ομάδας και εάν θα προστεθεί ακόμη ένας πονοκέφαλος στον ήδη αγανακτισμένο κόσμο του Ηρακλή.