Η "καρδιά" της Ελασσόνας χτυπάει στη Θεσσαλονίκη

Σ' ένα ταξίδι πολιτισμού, γεύσεων, χρωμάτων και ήχων από τις πλαγιές του θεσσαλικού Ολύμπου, φιλοδοξεί να παρασύρει όλους όσοι βρεθούν την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της Θεσσαλονίκης, ο δήμος Ελασσόνας....


Η "καρδιά" του Δήμου Ελασσόνας θα χτυπήσει δυνατά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέσα από εκδηλώσεις ανάδειξης και προβολής της περιοχής και των προϊόντων της.

Οι εκδηλώσεις Πολιτισμού και Τουριστικής Προβολής του Θεσσαλικού Ολύμπου και του Δήμου Ελασσόνας, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούνται, για δεύτερη φορά, από το Δίκτυο Συλλόγων Επαρχίας Ελασσόνας και Αποδήμων "Περραιβία" και το Δήμο Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς ΕΑΣ, την ΑΕΝΟΛ Α.Ε., την Ένωση Κτηνοτρόφων, παραγωγών κ.ά.- πανεπιστήμια, ΤΕΙ, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς και με την υποστήριξη των συλλόγων αποδήμων Ελασσονιτών στη Θεσσαλονίκη, αλλά και πολλών άλλων συλλόγων- μελών του Δικτύου "Περραιβία" (70 σύλλογοι ανά την Ελλάδα).