Βόμβα στη showbiz: Πασίγνωστος ηθοποιός με εξώγαμο! (Photos)

H έγκυος reallity TV star, που είχε σχέση με τον πασίγνωστο ηθοποιό για λίγο διάστημα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λέει στους φίλους της πως αυτός είναι ο πατέρας του αγέννητου μωρού της...  

Μάθετε για ποιους μιλάμε...

 Πρόκειται για τον 55χρονο Mel Gibson και την 35χρονη Laura Bellizzi. Και οι δύο αρνήθηκαν να κάνουν σχόλια όταν ρωτήθηκαν, ωστόσο, μια στενή πηγή κοντά στον Mel επιμένει ότι είναι «πρακτικώς αδύνατο» για τον ηθοποιό να είναι ο πατέρας του παιδιού.

Μια στενή επαφή της Bellizzi λέει πως η ίδια έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους ότι ο Mel είναι ο μπαμπάς του μωρού, αλλά δεν θέλει να το ανακοινώσει δημόσια.


«Δεν είναι η Laura μυστικοπαθής αλλά έχει πραγματικά αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη τώρα, και οι άνθρωποι αρχίζουν να θέσουμε το ερώτημα: "Ποιος είναι ο μπαμπάς;"»

Η Bellizzi, η οποία εμφανίστηκε στο VH1 "Στα μυστικά του Aspen", το 2010, είχε σχέση με τον Mel κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί στο Skybar του Mondrian ξενοδοχείου σε West Hollywood στις 15 Ιουνίου.

Αν οι συγκλονιστικοί ισχυρισμοί της Laura αποδειχθούν αληθινοί, αυτό θα είναι το ένατο παιδί για τον Mel - έχει επτά παιδιά , με την σύντομα-θα-γίνει-πρώην-γυναίκα του, Robyn Moore, και μια κόρη, Lucia, από τη σχέση του με τη Ρωσίδα πιανίστρια/τραγουδίστρια Oksana Grigorieva.





Η Laura έχει ήδη άλλα τρία δικά της παιδιά, από δύο προηγούμενες σχέσεις.  

Το διαβάσατε στο thessnea.blogspot.com