"Λούτσα" η Θεσσαλονίκη και.. Winter is comming!

Από σήμερα Παρασκευή φάνηκαν οι προθέσεις του καιρού για τις επόμενες ημέρες..

Η βροχή ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει, αφού από σήμερα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση έως 10 βαθμών Κελσίου σε σχέση με χθες και προχθές, ενώ προβλέπονται να συνεχιστούν οι βροχές, αλλά και τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Μάθετε τον καιρό για τις επόμενες ημέρες
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι-ισχυροί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις, βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι-ισχυροί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς (στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Από το πρωί, η βροχή που πέφτει στη Θεσσαλονίκη, αν και μικρής έντασης, έχει δημιουργήσει προβλήματα κυκλοφορίας σε όλη την πόλη, ενώ δε λείπουν και τα μικροατυχήματα.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρό και το Σαββατοκύριακο όπου η θερμοκρασία θα σημειώσει εκ νέου πτώση και ο υδράργυρος θα δείξει «μείον», ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Άλλωστε προχθές έγινε σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τα πρώτα χιόνια..

Οπότε ετοιμαστείτε γιατί... Winter is Comming!