Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το ΣαββατοΚύριακο 10-11/3/12

 Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα... 
Δείτε πιο αναλυτικά..




 ΣΑΒΒΑΤΟ
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά του νομού βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
 ΚΥΡΙΑΚΗ
Άστατος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα κυρίως στα κεντρικά και νότια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και το πρωί στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά.
 ΔΕΥΤΕΡΑ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές της βόρειας χωράς με χαμηλότερο υψόμετρο. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων το βράδυ στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα