"It's my live" στη Θεσσαλονίκη!

Η Amita Motion διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά την περιοδεία θετικής ενέργειας It’s my live.
Στον τρίτο σταθμό της, η περιοδεία έρχεται στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 27 Ιουλίου στην Α’ προβλήτα του Ο.Λ.Θ. , με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Μάθετε ποια συγκροτήματα και καλλιτέχνες συμμετέχουν!


Όπως κάθε χρόνο αγαπημένοι καλλιτέχνες πλαισιώνουν την tour και έρχονται να μας παρασύρουν στο ρυθμό και να μας γεμίσουν με αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

Το live θα ανοίξει το συγκρότημα «2 Λάμδα» που επελέγη από το positive crew που ανέδειξε το κοινό μετά από ψηφοφορία και θα προετοιμάσει το κοινό για μια συναρπαστική βραδιά!

Στη συνέχεια οι Goin’ Through με τους NEBMA, τον Stan & την Ελένη Φουρέιρα, οι Professional Sinnerz με τον Κόμη Χ & τους Enola Str8, οι Playmen & η Ήβη Αδάμου υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες.

Special guest εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι Vegas, που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης με την ανατρεπτική σκηνική τους παρουσία.


Το πιο θετικό party του καλοκαιριού θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα γεμίσει την πόλη της Θεσσαλονίκης με ρυθμό, παιχνίδια στην Gameland, απολαυστικά happenings.

Πρεσβευτής θετικής ενέργειας είναι και φέτος ο Θέμης Γεωργαντάς

To φετινό Amita Motion It’s My Live! μας προσκαλεί στην πιο interactive συναυλιακή εμπειρία κάνοντας τα πιο θετικά κλικ στο μουσικό portal www.thetikienergeia.gr και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις συναυλίες, τους καλλιτέχνες και τις στάσεις του Amita Motion It’s my Live! μέσα από το Live-streaming των συναυλιών.


Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion θα φροντίσει να κάνει και το φετινό Tour απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις πόλεις του Amita Motion It’s my Live!, Πάτρα, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη αλλά και αυτά που θα χρησιμοποιηθούν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, στην Αθήνα. Επίσης η Amita Motion, για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή μεγάλη διοργάνωση του Amita Motion It’s My Live! αλλά και της Ημέρας Θετικής Ενέργειας.