Hacker σκόρπισε τον θάνατο σε χιλιάδες παίχτες του World of Warcraft! Δείτε το σε Video!

Τέτοιο θανατικό, δεν ξανάγινε στον κόσμο του Azeroth..


Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, το πέπλο του θανάτου έπεσε πάνω από τις μεγάλες πόλεις όπως το Stormwing και το Orgrimmar, σκοτώνοντας οτιδήποτε ζωντανό, παίχτη ή NPC για περισσότερες από 4 ώρες...

Τι προκάλεσε όλο αυτό το μακελειό;
Μα τι άλλο από έναν Hacker, ο οποίος κατάφερε να δολοφονήσει οτιδήποτε ήθελε και να προκαλέσει πανικό στους χρήστες του παιχνιδιού για περισσότερες από 4 ώρες, μέχρι η Blizzard να καταφέρει να αναστρέψει τα όσα έγιναν.

Χρήστες κατέκλυσαν τα forums, βλέποντας σοκαρισμένοι τους χαρακτήρες τους να χάνουν τη ζωή τους, σε μέρη που θεωρούσαν ότι είναι προστατευμένοι και καλώντας την εταιρεία να βρει τους υπεύθυνους και να τους τιμωρήσει ανάλογα. Η Blizzard δεν έκανε κάποια νομική κίνηση εναντίων του επιτιθέμενου τελικά, όμως δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά τα όσα έγιναν.


Ο υπεύθυνος για την επίθεση hacker με το όνομα "Jadd", έκανε μερικές δηλώσεις, εξηγώντας τις προθέσεις του σε ένα forum:
"Δεν κάναμε κάποια μόνιμη ζημιά. Σε κάποιους άρεσε και το βρήκαν ως ένα ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση ή ως ένα αστείο γεγονός και σε κάποιους δεν άρεσε. Οι δεύτεροι, θα έπρεπε να είναι νευριασμένοι με την Blizzard, για το ότι δεν το διόρθωσε γρηγορότερα (τους πήρε 4 ώρες για να σταματήσουν μια επίθεση και είναι λυπηρό..).

Δεν είναι ότι έβαλα 2.000.000 gold σε όλους τους λογαριασμούς και κατέστρεψα την οικονομία, όμως κοιτάξτε τις εταιρείες που καθημερινά μαζεύουν χρυσό και τον πουλάνε στους παίχτες παράνομα (chinese gold farmers, όπως λέγονται). Τώρα αναρωτηθείτε, ποιος πραγματικά χαλάει το παιχνίδι.. Δεν είμαστε εμείς."
thessnea.blogspot.com