Οι νέες ταινίες της εβδομάδας από σήμερα 04/10!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!



Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις, cast, αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Η Αρπαγή 2
(Taken 2)

Περιπέτεια, Αστυνομική 2012, ΗΠΑ, Διάρκεια: 91'

Ο Μπράιαν Μιλς είναι ένας πρώην πράκτορας της ΣΙΑ, που οι ικανότητες του τον βοήθησαν να σώσει την κόρη του από Αλβανούς απαγωγείς. Όμως, ο πατέρας ενός εκ των απαγωγέων ορκίζεται εκδίκηση κι απαγάγει τον Μπράιαν μαζί με τη σύζυγο του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μπράιαν υποχρεώνει τη σύζυγο του να πάρει θάρρος ώστε να τον βοηθήσει και εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις του για να αποδράσουν.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ολιβιερ Μέγκατον
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Ράντε Σερμπεζίγια




Σιωπηλό Σπίτι
(Silent House)

Τρόμου 2011, ΗΠΑ/Γαλλία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 86'

Η νεαρή Σάρα, μένει σε ένα ερημωμένο Βικτωριανό σπίτι στην εξοχή με τον πατέρα της και το θείο της, προσπαθώντας να το επιδιορθώσουν. Κάποια στιγμή, η Σάρα θα αρχίσει να ακούει περίεργους θορύβους από τον πάνω όροφο και το λέει στον πατέρα της, ο οποίος την καθησυχάζει.

Η Σάρα ηρεμεί, αλλά μετά από λίγο ακούει τον πατέρα της να πέφτει από τη σκάλα. Πανικόβλητη, τρέχει να φύγει από το σπίτι, αλλά όλες οι έξοδοι είναι ασφαλισμένες και δε μπορεί...

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Κρις Κέντις, Λάουρα Λάου
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ελίζαμπεθ Όλσεν, Άνταμ Τρες, Ερικ Σέφερ Στίβενς, Τζούλια Τέιλορ Ρος, Χέιλι Μέρφι




Οι Υποψήφιοι
(The Campaign)

Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 86'

Όταν ο Καμ Μπρέιντι (Γουίλ Φέρελ), για πολλά χρόνια μέλος του Κογκρέσου διαπράττει μια μεγάλη δημόσια γκάφα πριν τις επερχόμενες εκλογές, ένα ζευγάρι αδίστακτων συμβούλων βάζει απέναντί του έναν αντίπαλο υποψήφιο, ο οποίος διεκδικεί και αυτός την προτίμηση του εκλογικού σώματος στην Βόρεια Καρολίνα. Ο άνθρωπος τους: ο αφελής Μάρτι Χάγκινς (Ζακ Γαλιφιανάκης), διευθυντής του τοπικού γραφείου τουρισμού.

Στην αρχή, ο Μάρτι φαίνεται να είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή, αλλά, με τη βοήθεια της υποστήριξης των νέων χορηγών του και του αδίστακτου υπεύθυνου της προεκλογικής του καμπάνιας, γρήγορα μετατρέπεται σε έναν ικανό υποψήφιο που θέτει σε αμφιβολία τη φαινομενικά σίγουρη εκλογή του χαρισματικό Καμ. Καθώς η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται πολύ κοντά στις δημοσκοπήσεις, οι λεκτικές ύβρεις κλιμακώνονται σε τραυματισμούς, και η μοναδική έγνοια τους είναι πως θα εξαφανίσουν από προσώπου γης ο ένας τον άλλο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζέι Ρόουτς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Γουίλ Φέρελ, Ζακ Γαλιφιανάκης, Τζέισον Σουντέικις, Ντίλαν Μακντέρμοτ, Κάθριν Λανάσα, Σάρα Μπέικερ, Τζον Λίθγκοου




Barbie: η Πριγκίπισσα και η Ποπ Σταρ
(Barbie: The princess and the Pop Star)

Animation, Παιδική , Έγχρωμη

Όταν η Κέιρα, αγαπημένη ποπ σταρ της Barbie, έρχεται στο κάστρο για να δώσει συναυλία, οι δύο τους συναντιούνται και αμέσως γίνονται κολλητές φίλες, καθώς καταλαβαίνουν πόσα κοινά έχουν! Η καθεμιά εύχεται να μπορούσε να ζήσει τη ζωή της άλλης!

Η Τόρι εύχεται να μπορούσε να ζήσει την συναρπαστική ζωή μιας ποπ σταρ και η Κέιρα να ξεφύγει από την απαιτητική της ζωή και να ζήσει την άνετη ζωή μιας πριγκίπισσας. Με τη βοήθεια του μαγικού μικρόφωνου της Κέιρα και της μαγικής βούρτσας μαλλιών της Τόρι, οι δύο πρωταγωνίστριες, καταφέρνουν να πάρει η μία τη μορφή της άλλης και να ζήσουν το όνειρό τους, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα!

Η Τόρι ως ποπ σταρ Κέιρα, μπορεί επιτέλους να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να τραγουδήσει και να χορέψει στη σκηνή! Ταυτόχρονα η Κέιρα ως πριγκίπισσα Τόρι, απολαμβάνει την πριγκιπική ζωή με όλες τις πολυτέλειες της!

Με αυτή τη μεταμόρφωση, η Τόρι καταφέρνει να ξεπεράσει τους φόβους της, να τραγουδήσει και να χορέψει μπροστά σε κοινό και η Κέιρα, μέσα από τη ζωή στο παλάτι, μαθαίνει να είναι ανιδιοτελής και να βοηθά!
Όσο όμως τα κορίτσια απολαμβάνουν το όνειρό τους, ο μάνατζερ της Κέιρα, ο Λίαμ, μαθαίνει το μυστικό του βασιλείου: την ύπαρξη μαγικών λουλουδιών τα οποία παράγουν μεγάλα διαμάντια και είναι η πηγή ζωής του βασιλείου! Τυφλωμένος από ματαιοδοξία, ο Λίαμ απαγάγει την Τόρι, η οποία όμως είναι η Κέιρα, με σκοπό να τον καθοδηγήσει στο παλάτι για να βρει και να κλέψει το διαμαντένιο φυτό!

Θα καταφέρει άραγε η πραγματική Τόρι να σώσει τη φίλη της, το βασίλειο και να τραγουδήσει πρώτη φορά μόνη της μπροστά σε όλους τους θαυμαστές της Κέιρα;



Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!