Για το τρίποντο ελπίδας των πλέι οφ



Με Μπομπαντίγια και Τσέζαρεκ στην επίθεση, θα παραταχθεί ο Άρης στην Ξάνθη με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ।...


Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη (17/04, 19:00).

Παιχνίδι στα πλαίσια της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να πάρει την νίκη για να ελπίζει σε συμμετοχή της στα φετινά πλέι οφ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Μία νίκη που αν έρθει θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη επί της παρουσίας του Σάκη Τσιώλη ενώ η ενδεχόμενη συμμετοχή του Άρη στα πλέι οφ ουσιαστικά θα ισοδυναμεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.



Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του. Σε αυτήν απουσίαζαν οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας, Αγτζίδης και Μπουγαίδης, οι τιμωρημένοι Τόχα και Φατί και οι Οικονομόπουλος, Κατίδης, Αγγελούδης.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μενδρινός, Νέτο, Σακάτα, Μίσελ, Τσέζαρεκ, Κουλουχέρης, Οριόλ, Ντανίλο, Καζναφέρης, Πορτίγια, Μπομπαντίγια, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Τσεζνάουσκις και Καστίγιο.

Κι όσο για το πώς προτίθεται ο Τσιώλης να παρατάξει το σύνολό του αύριο το απόγευμα στα Πηγάδια; Ουσιαστικά με μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του τελευταίου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο "Κλεάνθης Βικελίδης»".

Με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γκιάρο και Λαζαρίδη με τον Μίσελ στο αριστερό άκρο και τον Βανγκέλι στο δεξί. Στους τέσσερις της μεσαίας γραμμής θα είναι στον άξονα το δίδυμο των Ντανίλο και Περέιρα με τον Καστίγιο ως αριστερό χαφ αντί του τιμωρημένου Τόχα και τον Νέτο ως δεξί.

Τέλος το επιθετικό δίδυμο απόντος του Κόκε που από την Τετάρτη αποτελεί παρελθόν για τον Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ με το Χιούστον θα αποτελείται από τους Μπομπαντίγια και Τσέζαρεκ.

Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι στο αυριανό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στις κερκίδες του γηπέδου των Πηγαδίων θα βρίσκονται σίγουρα περισσότεροι από 1.250 φίλαθλοι του Άρη με τον εν λόγο αριθμό να ήταν αυτός των εισιτηρίων που πήρε στην κατοχή της η διοίκηση της ΠΑΕ.
sport24