Αύριο αναχωρεί η ελληνική αποστολή για τη Γερμανία

Για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας αναχωρεί αύριο, Σάββατο 30 Απριλίου ο Λούκας Γιώρκας, με τον Stereo Mike και την υπόλοιπη ελληνική συμμετοχή. Ο Λούκας και η παρέα του διαγωνίζονται στις...
10 Μαΐου, στον πρώτο ημιτελικού του ευρωπαϊκού διαγωνισμού και θα βάλει τα δυνατά του προκειμένου όλη η Ευρώπη να χορέψει στους ρυθμούς του «Watch my dance».

Όμως ο Λούκας θα χορέψει; Επτασφράγιστο μυστικό το έχουν κρατήσει μέχρι τώρα και περιμένουν να κάνουν την αποκάλυψη τη μεγάλη βραδιά. Παρόλα αυτά κάποιες αλλαγές, που θα γίνουν στη χορογραφία αλλά και στο σκηνικό έχουν διαρρεύσει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρώτη αλλαγή που θα γίνει είναι ότι επάνω στη σκηνή θα εμφανιστεί και τέταρτος χορευτής, που την ώρα της γέφυρας θα ανοίξει το πουκάμισό του και θα αφήσει να φανούν οι κοιλιακοί του.

Σύμφωνα με φήμες μια ακόμα διαφοροποίηση είναι τα χρώματα στην ενδυμασία που θα αλλάξουν πάνω στη σκηνή και θα επικρατήσει το λευκό σε τραγουδιστές και χορευτές, χρώμα συνδυασμένο με το Ελληνικό καλοκαίρι. Εννοείται πως θα αλλάξει και ο φωτισμός και από το μουντό μπορντοκόκκινο του ελληνικού τελικού, θα φωτίσει η σκηνή με ζωντανά χρώματα.

Σαφώς αυτό που περιμένουμε με αγωνία είναι η έκπληξη της ελληνικής αποστολής.