Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι, Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα ΜΜΕ

Ρουμάνικη ιστοσελίδα σε ρεπορτάζ της αργά σήμερα το απόγευμα αναφέρει πως ο τεχνικός της Λανς είναι ένα βήμα πριν τον πάγκο του "Δικέφαλου". Το φλέρτ είναι σίγουρα υπαρκτό και αναμένονται εξελίξεις σύντομα!
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Μεραγραφολαγνεία των ΜΜΕ.


"Υποβιβασμός της Λανς, ο Μπόλονι στο Europa League".
Ο Παραπάνω είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της ρουμάνικης ιστοσελίδας www.ziare.com, που βφήκε στο φώς της δημοσιότητας αργά το απόγευμα του Σαββάτου (28/5).
Για το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού, το ρεπορτάζ αναφέρει: "Ο Μπόλονι έπεσε από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας με την Λανς και έτσι είναι ένα βήμα πριν το να υπογράψει στον ΠΑΟΚ."

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές άλλων ρουμάνικων ειδησεογραφικών πρακτορείων, τα οποία αναφέρουν πως ο Μπόλονι είναι ένας από τους προπονητές που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να φέρουν στη Θεσσαλονίκη.


Παράλληλα σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά των ΜΜΕ που με μεγάλη ευκολία αναφέρονται σε ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεσμεύονται με συμβόλαιο. Αφορμή για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση πάρθηκε από δημοσιεύματα για τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Άντρε Βιεϊρίνια, που έχουν κατακλύσει τις τελευταίες μέρες όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Πριν καλά-καλά μπούμε και ημερολογιακώς στη θερινή περίοδο, μερίδα των ΜΜΕ φρόντισε να μας το θυμίσει, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ιδανική εποχή γιά να κάνουμε όνειρα. Δικαίωμα στα όνειρα έχουν όλοι, μόνο που θύμα των φαντασιώσεών τους είναι κυρίως ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεσμεύονται με συμβόλαιο, κάτι που σκοπίμως δε λαμβάνεται υπ« όψιν, αν κρίνουμε από την ευκολία με την οποία τους διανέμουν σε ανταγωνίστριες ομάδες.

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που αναδεικνύουν την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, τους θυμίζουμε όμως ότι οι εν» λόγω ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο που περιλαμβάνουν υπογεγραμμένες ρήτρες και κυρίως ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον ξέφραγκο αμπέλι, γιά να στηρίζει επικοινωνιακά παιγνίδια εντυπώσεων.

Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει και γνωστοποιούμε σε όσους συνεχίσουν, πως τα «όνειρα θερινής νυκτός», ήταν η μοναδική κωμωδία του Σαίξπηρ. Ολα τα υπόλοιπα έργα του ήταν τραγωδίες".