Έπεσε από το μπαλκόνι μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών (Αποκλειστικές πληροφορίες)

Μία γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Βυζανίου και Λ. Στρατού, χωρίς ωστόσο να θυμάται τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αποκλειστική μαρτυρία - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ αναγνώστη για το περιστατικό.

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή μιας κοπέλας έγιναν κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Αμέσως οι γείτονες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο κάλεσαν ασθενοφόρο όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά δεν θυμάται πως συνέβη το περιστατικό.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σημείο όπου μάρτυρες δίνουν λεπτομέρειες για το περιστατικό στους αστυνομικούς, οι οποίοι καλούνται να διαπιστώσουν αν η γυναίκα έπεσε μόνη ή κάποιος την έσπρωξε...


Σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη, η γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι είναι παντρεμένη με αλλοδαπό έγχρωμο άνδρα. Τον τελευταίο καιρό ο άνδρας της έχει φύγει από το σπίτι (και πιθανώς τη χώρα), αφήνοντας την άτυχη γυναίκα να συζεί με 4 άλλα μέλη της οικογένειας του...

Η αστυνομία μαθαίνοντας τις λεπτομέρειες της ζωής της, υπέθεσε ότι η γυναίκα πήδηξε λόγω ψυχολογικής (ή και σωματικής) πίεσης, λόγω των συνθηκών διαβίωσης της.
Όμως εκείνη δεν θυμάται πραγματικά το τι έγινε, πιθανώς από το σοβαρό χτύπημα λόγω της πτώσης και έτσι οι υποψίες των αστυνομικών παρέμειναν προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες..