Πανικός σε κλινική, επιχείρησαν να αρπάξουν βρέφος.

Συναγερμός σήμανε σε κεντρική ιδιωτική μαιευτική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Νεαρή γυναίκα επιχείρησε να...αρπάξει βρέφος και είχε μάλιστα το θράσος να κάνει ερωτήσεις στο προσωπικό της κλινικής, σχετικά με το χώρο όπου βρίσκονται τα νεογνά!

Το περιστατικό που σκόρπισε πανικό και τρόμο στους γονείς των νεογνών, εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί.

Νεαρή αθίγγανη προσπάθησε να "εισβάλλει" στην αίθουσα των νεογνών. Είχε μάλιστα κατατρώσει και σχέδιο.

Έκανε αρχικά ερωτήσεις στο προσωπικό της κλινικής για το πώς μπορεί να φτάσει στα νεογνά και ισχυρίστηκε κατόπιν πως συγγενικό της πρόσωπο μόλις είχε γεννήσει και ήθελε να δει το μωρό.

Οι ερωτήσεις όμως αυτές κίνησαν τις υποψίες του προσωπικού της κλινικής και αμέσως ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του κτιρίου. Η γυναίκα αδυνατούσε να δώσει εξηγήσεις και ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Αποτρεπτικό για το σχέδιο της νεαρής αθίγγανης να αρπάξει βρέφος ήταν και το γεγονός πως η κλινική διαθέτει σύγχρονο σύστημα ασφάλειας, που δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε κανέναν, εάν δεν κατέχει προσωπικούς κωδικούς.

Οι αρχές εκτιμούν πως η δράστης κατ' επανάληψη βρέθηκε στους χώρους της κλινικής, αφού γνώριζε καλά τα κατατόπια, ενώ σε κάποιους είναι γνώριμο και το πρόσωπό της. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση για να εξακριβωθεί εάν η γυναίκα εμπλέκεται σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών.
Πηγή:thestival