"Ερυθρόλευκο" ντου για Βιεϊρίνια???

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν Μήτρογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο για αντάλλαγμα, όμως δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση, αν ο Ζαγοράκης δεν...
ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να τον παραχωρήσει.
Η άποψη του Ισπανού προπονητή του Ολυμπιακού για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι γνωστό πως είναι εξαιρετική, ενώ εξίσου γνωστό είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Πορτογάλου άσου.

Άλλωστε, πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά και έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια. Κατά συνέπεια, δεν είναι δυνατόν οι πρωταθλητές Ελλάδας να μην εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ένα από τα... μεγαλύτερα διαμάντια του πρωταθλήματος της χώρας μας, έχει εξαιρετικό σουτ και ντρίμπλα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει μόνος του σπουδαίες νίκες στον ΠΑΟΚ και είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να σταθεί σε ομάδα υψηλό επιπέδου. Ομάδα Champions League, αν το θέλετε καλύτερα

Από την στιγμή μάλιστα, που οι Πειραιώτες ψάχνονται για έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να παίζει στα άκρα, τ' όνομα του 25χρονου άσου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την μεταγραφική λίστα. Όλα αυτά που προαναφέραμε είναι μια πραγματικότητα, όμως η περίπτωση ο Βιεϊρίνια να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" φυσικά και δεν είναι τόσο εύκολη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μάλιστα, δεν έχουν καμία διάθεση να χτυπήσουν την πόρτα του Δικεφάλου του Βορρά, αν πρώτα δεν γνωρίζουν πως υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης του ταλαντούχου άσου. Αν δηλαδή ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έχει σκοπό να παραχωρήσει τον 25χρονο άσο, οι Πειραιώτες δεν έχουν κανέναν λόγο και δεν θα... ενοχλήσουν τους "ασπρόμαυρους".

Σε περίπτωση πάντως που οι Θεσσαλονικείς αποφασίσουν να δώσουν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα φανούν αρκετά γενναιόδωροι και θα φουλάρουν για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Τρανό παράδειγμα, η πρόθεση των Πειραιωτών να παραχωρήσουν τον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στον ΠΑΟΚ, εκτός από τα χρήματα που θα δοθούν φυσικά.

Τίποτα λοιπόν δεν πρόκειται να συμβεί και φυσικά οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν θα κάνουν καμία κίνηση, αν δεν ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Θοδωρή Ζαγοράκη. Το γεγονός πάντως πως ο Βιεϊρίνια είναι ένας παίκτης που θέλουν στον Πειραιά είναι δεδομένο...
πηγή: sport24.gr