ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: O Καστίγιο συμφώνησε με ΠΑΟΚ!

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Μπαλαδόρου». Ο παίκτης που με άκρα μυστικότητα έχει κλείσει ο «δικέφαλος» και θ΄ αποτελέσει τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού, είναι ο Νέρι Καστίγιο!


Ο Ουρουγουανός, με Μεξικάνικη υπηκοότητα και γνώστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό και τον Άρη, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει την πρώτη ανακοίνωση από την ΠΑΕ, όταν κλείσει το θέμα του με τους Ουκρανούς.

Ο αθλητής, πήγε στην Ουκρανία προκειμένου να διαπραγματευτεί την ελευθέρας του, το ίδιο και ο αδερφός του που είναι μάνατζέρ του, υποτίθεται για λογαριασμό του Άρη, αλλά έχει συμφωνήσει να έρθει στον ΠΑΟΚ!

Ο Καστίγιο, θ΄ αποτελέσει μετά τον Ίβιτς, το Χαλκιά, τον Παπάζογλου και το Βιτόλο, έναν ακόμα παίκτη που δοκιμάζεται στον Άρη, φτιάχνει εκεί την φυσική του κατάσταση, προσαρμόζεται στα αγωνιστικά και στα Ελληνικά δεδομένα, όπως και στην ατμόσφαιρα της πόλης και … καταλήγει στον ΠΑΟΚ.

Ο Καστίγιο είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε αίσιο τέλος. Όμως τώρα, φαίνεται πως ωρίμασαν οι συνθήκες, γι΄ αυτό και η μεταγραφή θ΄ ανακοινωθεί σύντομα.

Σε αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για μια μεταγραφή που θα κάνει πάταγο…