Σόου από Σακίρα και... Μπάρτσα! (VIDEO & PHOTOS)

Η συναυλία της Σακίρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης μετατράπηκε σε πάρτι της Μπαρτσελόνα, με την διάσημη τραγουδίστρια να λικνίζεται πάνω στη σκηνή έχοντας για παρτενέρ τον Ζεράρ Πικέ και άλλους πέντε παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης (photos+video)!

O Ζεράρ Πικέ είχε προαναγγείλει μέσω Twitter ότι μετά την παρέλαση στους δρόμους της Βαρκελώνης και τη φιέστα στο "Καμπ Νόου" για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, σύσσωμη η αποστολή της Μπαρτσελόνα θα μεταφερόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης (το πρώην "Μοντζουΐκ") για να απολαύσει από κοντά την συναυλία της Σακίρα, και το βράδυ της Κυριακής η υπόσχεσή του έγινε πραγματικότητα.

Ο Πεπ Γουαρδιόλα και πολλοί ποδοσφαιριστές των "μπλαουγκράνα" ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πικέ και τον ακολούθησαν στη συναυλία της αγαπημένης του, με τη διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια να αρχίζει μάλιστα το πρόγραμμά της με πάνω από 1 ώρα καθυστέρηση (αντί για 22.00 ώρα Ισπανίας πρωτοβγήκε στη σκηνή 23.15) εξαιτίας της επίσκεψης του Πικέ στο καμαρίνι της για περίπου 40 λεπτά!
Μετά τα δύο πρώτα τραγούδια, η 34χρονη περφόρμερ απευθύνθηκε στο πλήθος και σε σχεδόν άπταιστα καταλανικά είπε "σε μία τέτοια ημέρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γιορτάσουμε, αυτό είναι το σπίτι μου", ενώ στις 23.33 η διάθεση όλων εκτοξεύτηκε στα ύψη...

Τότε ανέβηκε στη σκηνή ο Πικέ μαζί με τους Τσάβι, Βίγια, Πέδρο, Μπουσκέτς και Μπόγιαν, με τον καθένα τους να παρουσιάζεται ξεχωριστά από τη Σακίρα, ενώ την ίδια ώρα προτίμησαν να μείνουν στα παρασκήνια οι Βαλντές και Αμπιντάλ, όπως και ο Πεπ Γουαρδιόλα με τους συνεργάτες του Τίτο Βιλανόβα και Μανέλ Εστιάρτε.

Η δασκάλα Σακίρα και οι μαθητές "μπλαουγκράνα"

"Θα κουνήσουμε τους γοφούς", είπε η Σακίρα, με τους έξι παίκτες της Μπαρτσελόνα να μην έχουν άλλη επιλογή από το να υπακούσουν στο πρόσταγμά της και να προσφέρουν ένα άκρως θεαματικό χορευτικό σόου μπροστά σε χιλιάδες φανς της τραγουδίστριας αλλά και οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Η συνέχεια περιλάμβανε διάφορους χορούς από τη Σακίρα, την αυθόρμητη παράφραση του στίχου "estoy loca por mi tigre" (Είμαι τρελή για την τίγρη μου) σε... "estoy loca por mi Piqué" (Είμαι τρελή για τον Πικέ μου), για να κλείσει η μαγική βραδιά στους ρυθμούς του περίφημου "Waka Waka".

Η συναυλία της Σακίρα (μαζί με παίκτες της Μπαρτσελόνα)







































































































πηγή: sport24.gr