Τρελή πλάκα Ντρογκμπά σε ρεπόρτερ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι δεν αφήνουν σε... ησυχία την Τζίτζι Σάλμον, με την ρεπόρτερ του "Chelsea TV" να πέφτει εκ νέου θύμα πλάκας την ώρα εργασίας της, αυτή τη φορά από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Απολαύστε τους!

Μετά από τα αρκετά πειράγματα που δεχτεί on air από τον Νταβίντ Λουίζ, ήρθε η στιγμή για τη Τζίτζι Σάλμον να βιώσει μία στιγμή αμηχανίας, αυτή τη φορά όμως με "δράστη" τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Το "σκηνικό" στήθηκε στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με την δημοσιογράφο να μιλάει σε απευθείας σύνδεση στο επίσημο κανάλι των "μπλε", λίγο πριν από την εκδήλωση για την βράβευση του Κορυφαίου Παίκτη της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ.
Εκείνη την ώρα περνούσαν από πίσω της αρκετοί κοστουμαρισμένοι παίκτες της Τσέλσι, με τον Ντρογκμπά να σταματάει ακριβώς πίσω της και να αρχίζει να τη μιμείται, χαρίζονας άφθονο γέλιο με τις κινήσεις και τους μορφασμούς του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το δικό τους μίνι σόου θέλησαν να δώσουν -έστω και για λίγο- οι Νικολά Ανελκά, Νταβίντ Λουίζ και Πάουλο Φερέιρα. Η Τζίτζι Σάλμον πάντως... βράχος!