Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 2 Ιουνίου!

Όλες οι ταινίες που έρχονται από σήμερα στις μεγάλες οθόνες!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!


Εσείς θυμάστε τι κάνατε χθές βράδυ. (?)
Αυτοί..?!



Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


The Hangover 2
(The Hangover Part II)

Κωμωδία , ΗΠΑ, Έγχρ, Μ/Α, Διάρκεια: 102'

Οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης και Τζάστιν Μπάρθα επιστρέφουν στους γνώριμους από την πρώτη ταινία ρόλους, όπως και οι Τζέφρι Τάμπορ, Κεν Τζέονγκ και Μάικ Τάισον.

Στο “The Hangover Part II,” ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ο Στου (Εντ Χελμς), ο Άλαν (Ζακ Γαλιφιανάκης) και ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Μετά το πάρτι εργένηδων του Λας Βέγκας, ο Στου έχει αποφασίσει να μην το ρισκάρει και έτσι έχει κανονίσει ένα απλό και ήσυχο γεύμα. Τα πράγματα όμως, δεν γίνονται πάντα έτσι όπως εμείς τα έχουμε σχεδιάσει. Και μπορεί ό,τι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ο Φίλιπς για ακόμα μια φορά κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ συνυπογράφει το σενάριο με τους Σκοτ Άρμστρονγκ (“Starsky & Hutch”) και τον Γκρεγκ Μάζιν (“Scary Movie 4”).

Τα γυρίσματα της ταινίας “The Hangover Part II” ολοκληρώθηκαν στο Λος Άντζελες και στην Ταϊλάνδη.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τοντ Φίλιπς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ζακ Γαλιφιανάκης, Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Τζάστιν Μπάρθα, Κεν Τζεόνγκ, Πολ Τζιαμάτι, Τζέιμι Τσανγκ, Μέισον Λι , Μάικ Τάισον






Kung Fu Panda 2 (3D)
(Kung Fu Panda 2 (3D))

Animation, Παιδική, Περιπέτεια 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 90'

Ο Πο, το φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, αρκετά αδέξιο και σίγουρα πολύ τεμπέλικο Πάντα που από το πουθενά έγινε δεξιοτέχνης στο Κουνγκ Φου κατακτώντας τον τίτλο του Δράκου Πολεμιστή επανέρχεται μαζί με τους μοναδικούς Υπέροχους Πέντε για άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πολλές εντυπωσιακές σκηνές δράσης και μπόλικο χιούμορ, αλλά και συγκίνηση…

Αυτήν τη φορά ο χνουδωτός, στρουμπουλός Πο κι οι Υπέροχοι Πέντε έχουν να αντιμετωπίσουν έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, τον Άρχοντα Σεν, που μοιάζει ανίκητος αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο που είναι ικανό να αφανίσει την τέχνη του Κουνγκ Φου. Πώς θα καταφέρει ο Πο να τον νικήσει; Η απάντηση βρίσκεται κάπου μακριά… στο παρελθόν του Πο και στο μυστικό που αυτό κρύβει… Επικίνδυνη αποστολή που απαιτεί πολεμικές τέχνες σε extra large διάσταση!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζένιφερ Γιου
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Τζακ Μπλακ, Αντζελίνα Τζολί, Σεθ Ρόγκεν, Ντάστιν Χόφμαν, Λούσι Λιου, Ντέιβιντ Κρος, Γκάρι Όλντμαν, Τζάκι Τσαν, Ζαν Κλοντ βαν Νταμ, Μισέλ Γεό





Ο Θάλαμος του Τρόμου
(The Ward)

Θρίλερ 2010, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 88'

Η Κρίστεν ξυπνά και ανακαλύπτει πως είναι γεμάτη εκδορές και μώλωπες, ενώ βρίσκεται αιχμάλωτη στον θάλαμο μιας ψυχιατρικής κλινικής. Δεν έχει καμιά ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Οι υπόλοιπες ασθενείς του θαλάμου, τέσσερις εξίσου αναστατωμένες κοπέλες, δεν έχουν ούτε αυτές τις απαντήσεις.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζον Κάρπεντερ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Αμπερ Χερντ, Ντάνιελ Παναμπέικερ, Μάμι Γκάμερ, Τζάρεντ Χάρις, Λίντσι Φονσέκα



Και φυσικά συνεχίζουν ακόμη οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!