«Πρώτη» με κόσμο και μηνύματα!

Με τη δυναμική παρουσία 8000 οπαδών πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο! Πανό με πολλούς αποδέκτες και… αίτημα λευτεριάς για Μπέο και Ψωμιάδη!



Η νέα σεζόν αρχίζει για τον Άρη με πολλές φιλοδοξίες αλλά και πολύ κόσμο. Περισσότεροι από 8.000 οπαδοί βρέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης», προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες, παλιούς και νέους, με τραγούδια και συνθήματα!




Όμως εκτός από το χειροκρότημα στους παίκτες του Άρη, οι φίλοι της ομάδας φρόντισαν να πάρουν θέση και σε όσα… τρελά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Στα κάγκελα έχουν κρεμαστεί διάφορα πανό από τους οπαδούς, αν και αυτό που ξεχωρίζουν είναι όσα στέλνουν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση και είναι τρία!


Το πρώτο γράφει «Δώστε πίσω τα κομμάτια της ζωής μας. Σώστε το συναίσθημά μας τουλάχιστον», το δεύτερο αναφέρει πως «Καταλάβετέ το, οι σύνδεσμοι δεν είναι η γενεσιουργός αιτία της βίας. Ο νόμος του ισχυρού και η διαφθορά και η ανοχή των θεσμών σ’ αυτούς την προκαλεί», ενώ το τρίτο με καθαρά σκωπτική διάθεση γράφει: «Ιδιώνυμο για ένα πυρσό, ε; Λευτεριά στους Μπέο-Ψωμιάδη».






Τσιώλης: «Θα τους κάνουμε περήφανους»


Τους στόχους για την επόμενη σεζόν, τόσο τους αγωνιστικούς όσο και τους μεταγραφικούς ανέφερε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Άρη Σάκη Τσιώλης λέγοντας: «Όλοι να έχουμε υγεία και επιτέλους να εισπράξει αυτό που προσδοκά ο κόσμος που βρίσκεται σήμερα εδώ και μας χειροκρότησε και μας αγκάλιασε. Αυτό που θέλουμε φέτος είναι να τους κάνουμε περήφανους. Ο Άρης θα είναι φέτος δυνατός. Στόχος να κάνουμε μεταγραφές που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Άμεσος στόχος η απόκτηση ενός φορ, ενός στόπερ και ενός ακραίου».


Για το σκάνδαλο: «Ήταν κοινό μυστικό και ότι κάποια στιγμή θα έβγαινε προς τα έξω. Ο Άρης είναι ένα καθαρό σωματείο και βγαίνει πιο δυνατός από όλα αυτά».


Σηφάκης: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ που έχει τόσο πολύ κόσμο. Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη από οικονομικής πλευράς. Εύχομαι να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που ήταν κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα»


Για τα στημένα: «Δεν είναι ότι το καλύτερο να ακούς διάφορα πράγματα από την άλλη όμως είμαι χαρούμενος γιατί αυτά δεν αγγίζουν την ομάδα μου, αλλά και γιατί είμαι υγιής αφού είχα πολλά προβλήματα. Πάντα υπάρχουν στόχοι για τον Άρη. Εύχομαι ότι το καλύτερο για μένα και την ομάδα».


Νέρι Καστίγιο: «Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στον Άρη»


Καρίμ Σολτάνι: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο όπως ο Άρης. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό σε όσους με πίστεψαν».


Έμεινε ο Τσέζαρεκ!


Από κει και πέρα, όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, παίκτης του Άρη παραμένει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός, αν και είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες, αποδέχτηκε τη μείωση αποδοχών και παραμένει στους «κίτρινους».


Αντίθετα ο Οριόλ που πήρε τριήμερη άδεια και ο Αραβίδης που πήρε πενθήμερη, δεν υπολογίζονται και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ για λύση της συνεργασίας. Όσο αφορά τον Καστίγιο, το αργότερο ως αύριο υπογράφει, ενώ σε… αναμονή για το μέλλον του βρίσκεται ο Κώστας 
Πηγή: gazzetta