Δέσμευση Αντώνη Ρέμου

Ο Αντώνης Ρέμος συναντήθηκε στην Αθήνα με μέλη της διοίκησης του Ηρακλή και δεσμεύτηκε να πληρώσει τις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο, αν βρεθεί μια αξιόπιστη λύση για το μέλλον...

Μετά από κάτι παραπάνω από δύο ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής με τον μεγαλομέτοχό της Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα.

Μία συνάντηση που έγινε υπό την παρουσία του Βουλευτή Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ., Θόδωρο Καράογλου, με το πρόσημο που προκύπτει να είναι θετικό όσον αφορά τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής.
 
Αυτό έχει να κάνει με το ότι ο Ρέμος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να καλύπτει τις υποχρεώσεις του προς το Δημόσιο με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί μία αξιόπιστη λύση για την επόμενη μέρα.

Πλέον το ερώτημα που τίθεται αν ο Ανδρέας Παντελή θα ασχοληθεί ενεργά με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής μετά και τις τοποθετήσεις του Κύπριου επιχειρηματία όλες αυτές τις τελευταίες μέρες και ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα.

Δεν αποκλείεται πάντως όχι μόνο από τον Παντελή, που την στιγμή αυτή φαντάζει ως τον μόνο ενδιαφερόμενο ή από οποιονδήποτε άλλον θελήσει τελικά να εμπλακεί, να αποδείξει με επίσημο έγγραφο και όχι στα λόγια ότι διαθέτει την οικονομική δυνατότητά που απαιτείται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΠΑΕ Ηρακλής.

Την ίδια ώρα εξάλλου που στην Αθήνα έλαβε χώρα η συνάντηση των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Αντώνη Ρέμο, παρουσία και του Βουλευτή Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ., Θόδωρο Καράογλου, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Ηρακλή.


Σε αυτήν το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Κωνσταντίνος Γωγάκος, που αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση που υπήρξε έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της Λέσχης για οτιδήποτε χρειαστεί και μπορεί να συμβάλλει.


Όσο για το θέμα της ΠΑΕ Ηρακλής μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι: "Από εδώ και πέρα αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι όπου πηγαίνει ο Πιλάβιος θα στέλνουμε και ένα γράμμα που θα τον ακολουθεί. Πιστεύω ότι αυτό που έχει γίνει μπορεί να είναι θέμα κόντρας, θέμα εκδίκησης από την ΕΠΟ. Θα μας βρίσκει όμως απέναντί του όπου κι αν πηγαίνει. Ίσως φταίμε κι εμείς που δεν είμαστε στα κέντρα των αποφάσεων όλα αυτά τα χρόνια".


Αξίζει να σημειωθεί ότι συνδρομές δύο ετών πλήρωσε στην Λέσχη ο Τάσος Κατσαμπής που του προτάθηκε να γίνει επίτιμο μέλος της κάτι που δέχθηκε που παίρνοντας τον λόγο είπε: "Μας διοίκησαν άνθρωποι που μόνο κακό έχουν κάνει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τόσα παιδιά μπήκανε στη φυλακή και άνθρωποι που πλαστογράφησαν την ιστορία είναι ελεύθεροι. Ο Ηρακλής δεν πεθαίνει. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.


Στο οικονομικό θα λάβω κι εγώ μέρος. Αυτοί που βάλανε ένα λιθαράκι για το κακό της ομάδας να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρέπει να κυνηγήσουμε όλοι μαζί, τα νομικά δεν τα ξέρω, να πάμε όπου γίνεται, όσα λεφτά χρειαστούν να σώσουμε την ομάδα, αυτή την ιστορία, που κάποιοι ήθελαν να κάνουν κακό και φάνηκε.


Ο,τι χρειαστεί από την πλευρά μου το ξέρετε ότι είμαι κοντά. Τρέχω, έχω αφήσει την οικογένειά μου, έχω αφήσει τα πάντα. Η ουσία είναι να αφήσουμε τα εγώ μας. Η Λέσχη για μένα, είναι πολύ καλή κίνηση. Εσείς είστε όντως Ηρακλειδείς. Κάποιους προηγούμενους εγώ δεν τους ήξερα.


Να κοιτάξουμε πού μπορούμε να τρέξουμε, στον Πλατινί, στην Αθήνα. Βλέπω ότι ο ΟΦΗ κάνει καίριες κινήσεις και δεν βγαίνουν πράγματα προς τα έξω ενώ εμείς, το παραμικρό, τα λέμε όλα", για να καταλήξει με μομφές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, λέγοντας: "Το θέμα της πλαστογραφίας, το πήρε και το εκμεταλλεύτηκε ο Πιλάβιος. Ο Πιλάβιος θέλει μόνο το κακό του Ηρακλή".

Το πανό που τοποθετήθηκε μπροστά στο πάνελ των ομιλητών της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή ανέγραφε: "Σήμερα, αύριο για πάντα…", ενώ για την ΠΑΕ ειπώθηκε ότι έχει γίνει μια συζήτηση σε συνδυασμό με το κάλεσμα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας με πρώτο μέλημα να πληρωθούν τα έξοδα των δικηγόρων.



Ένα θέμα για το οποίο ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής παίρνοντας τον λόγο ότι ο δικηγόρος, Γρηγόρης Ιωαννίδης, ειδοποίησε ότι για να αναλάβει την υπόθεση με το CAS θα πρέπει πρώτα να πάρει το ποσό των 20.000 ευρώ που του οφείλεται από πέρσι.



Τέλος για την ΠΑΕ ειπώθηκε από την Λέσχη ότι μετά από πρόταση μέλους της στις προθέσεις είναι να κυκλοφορήσουν μπλουζάκια με ένα χαρακτηριστικό σύνθημα της εποχής με τα χρήματα να καταλήξουν στα ταμεία της ΠΑΕ με ενημέρωση των αποδεκτών τους.
πηγή: sport24.gr