Άρης - Κέρκυρα: 2-1 και 1-1 ταυτόχρονα!

Σε έναν αγώνα που σημειώθηκε από μία παγκόσμια πρωτοτυπία, ο Άρης νίκησε και η Κέρκυρα πήρε ισοπαλία στο ίδιο παιχνίδι!!
Ακόμα και αυτό μπορεί και γίνεται σε ένα ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι στη χώρα μας. Το ακυρωθέν γκολ του Τσέζαρεκ στο 88' προκάλεσε αναστάτωση, καθώς οι δύο ομάδες είχαν διχογνωμία σχετικά με την εγγυρότητά του.
Με τη λήξη του φιλικού στο Καρπενήσι, ο Άρης ανακοίνωσε νίκη με 2-1 και η Κέρκυρα ισοπαλία 1-1!


Χρειάστηκε να γίνουν διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια, να συμβουλευτούν τον διαιτητή και να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες ότι ορθώς δεν μέτρησε με την εκπνοή του αγώνα το γκολ του Τσέζαρεκ. Έτσι η ιστορία έγραψε, Άρης-Κέρκυρα... 1-1. Επί της ουσίας οι δύο προπονητές μπόρεσαν να βγάλουν συμπεράσματα μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο 45λεπτο, το παιχνίδι σταματούσε ανά πεντάλεπτο για αλλαγές και αυτό έκανε κακό στο ρυθμό.

Μπροστά σε 200 περίπου οπαδούς του, ο Άρης προηγήθηκε με τον Νέρι Καστίγιο (21'), μετά από εξαιρετική ενέργεια του Καπετάνου. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σηφάκης έχασε την μπάλα μετά από σουτ του Γκουστάβο και ο Γιάντσης πλάσαρε για να ισοφαρίσει. Στο 88' ο Τσέζαρεκ σκόραρε με κεφαλιά. Ο διαιτητής και ο βοηθός έδειξαν σέντρα, αλλά δύο λεπτά αργότερα, υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Κέρκυρας, σφυρίχθηκε επιθετικό φάουλ.
Πηγή:enet.gr