Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους από 28 Ιουλίου!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!


Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Ποτέ Δεν Είσαι Μόνη
(The Resident)

Θρίλερ , ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 91'

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια γυναίκες στην Αμερική μετακομίζουν σε κάποιο διαμέρισμα μόνες τους. Δεν γνωρίζουν ποιος ζούσε εκεί μέχρι πρότινος, δεν γνωρίζουν καν το σπιτονοικοκύρη τους και –δυστυχώς- δεν ενδιαφέρονται να αλλάξουν τις κλειδαριές. Έτσι συμβαίνει και με τη νεαρή και πρόσφατα χωρισμένη Τζούλιετ, μια γιατρό που μετακομίζει στο Μπρούκλιν. Το άνετο διαμέρισμά της αρχικά την ενθουσιάζει. Όμως μια σειρά από μυστηριώδη και ανησυχητικά περιστατικά οδηγούν σύντομα τη Τζούλιετ σε ένα ανατριχιαστικό συμπέρασμα: σε αυτό το σπίτι δεν είναι μόνη...

"Μου αρέσει να αναφέρομαι στο "The Resident" ως μια ταινία τρόμου υποκινούμενη από τους ήρωες της ιστορίας. Είναι προφανώς ένα ψυχολογικό θρίλερ, ένα είδος σύγχρονης εκδοχής του "Ένοικου" του Ρομάν Πολάνσκι και της "Ολέθριας Σχέσης" του Άντριαν Λέιν. Ήθελα να σκηνοθετήσω ένα φιλμ που να έχει θέματα και μοτίβα κρυμμένα από τον θεατή, τα οποία κατόπιν αποκαλύπτονται με εκπληκτικό τρόπο.

Ήθελα η δράση να είναι σφιχτή, εκκεντρική κατά περιπτώσεις, επομένως να αποφεύγει την παγίδα να γίνεται συμβατική. Μου αρέσουν ταινίες που κάνουν το κοινό να επενδύει στους βασικούς χαρακτήρες και στις καταστάσεις τους. Τα θέματα του "The Resident", όσον αφορά την πλοκή και την εικόνα, είναι ο εγκλεισμός και η απόδραση, αλλά επίσης και η απομόνωση και η κλειστοφοβία.

Το φιλμ γυρίστηκε σε μια ατμόσφαιρα νεοϋορκέζικου θρίλερ και ξέρει πότε να αποκαλύπτει και πότε να αποκρύπτει πράγματα. Η ένταση υπάρχει σε αφθονία. Ο διάλογος ωθεί την ιστορία, μέχρι ο τρόμος να κάνει την εμφάνισή του. Ήθελα οι λεπτομέρειες να είναι απλές και κοντά στην πραγματικότητα. Το κοινό πρέπει να αισθανθεί ότι βρίσκεται μέσα στην ταινία- ή τουλάχιστον να βιώσει τη δράση μέσα από τα μάτια της Τζούλιετ.

Οπτικά όλα αυτά τα θέματα επιτυγχάνονται από την ατμόσφαιρα σασπένς που δημιουργείται, για πράγματα που δεν είναι ορατά. Υπάρχουν πολλές σκιές και φωτισμός φιλμ νουάρ. Η κάμερα κινείται σαν ένα περιπλανώμενο μάτι μέσα στους χώρους και, με τη χρήση φακών, δημιουργεί μια κλειστοφοβική ατμόσφαιρα μέσα στο διαμέρισμα."

Άντι Τζόκινεν - Σκηνοθέτης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Άντι Τζόκινεν
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Χίλαρι Σουόνκ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Κρίστοφερ Λι, Λι Πέις







Ζωολογικός Τύπος
(Zookeeper)

Κωμωδία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 104'

Ο Γκρίφιν Κέις λατρεύει τη δουλειά του στο ζωολογικό κήπο του Φράνκλιν Παρκ, όπου καθημερινά καταπιάνεται με τη φροντίδα των άγριων ζώων. Ωστόσο, όταν συνειδητοποιεί πως, βρισκόμενος στη συγκεκριμένη θέση πολύ δύσκολα θα καταφέρει να έχει στο πλευρό του μια γυναίκα όπως η Στέφανι, με την οποία εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος, αποφασίζει να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με την πώληση πολυτελών αυτοκινήτων.

Αυτό, ωστόσο, δεν αρέσει καθόλου στα ζώα του κήπου, τα οποία, απολύτως ικανοποιημένα από τις περιποιήσεις του, αποφασίσουν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να τον κρατήσουν κοντά τους. Μόνο που για να τα καταφέρουν, θα αναγκαστούν να παραβούν για πρώτη φορά τον κώδικα τιμής τους και να του αποκαλύψουν το μεγάλο τους μυστικό: στην πραγματικότητα άπαντες οι εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου μπορούν να συνεννοηθούν μια χαρά με τους ανθρώπους – και μάλιστα… στη γλώσσα τους!


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Φρανκ Κοράτσι
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Κέβιν Τζέιμς, Ροζάριο Ντόσον, Λέσλι Μπιμπ, Κεν Γιονγκ, Τζο Ρόγκαν
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Νικ Νόλτε, Ανταμ Σάντλερ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζαντ Απατόου, Τζον Φαβρό, Φέιζον Λαβ, Μάγια Ρούντολφ, Μπας Ρούτεν, Τζιμ Μπρούερ





Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!