Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους από 21 Ιουλίου!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!


Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Αφεντικά για Σκότωμα
(Horrible Bosses)

Κωμωδία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη

Ο Νικ (Τζέισον Μπέιτερμαν) δουλεύει δώδεκα ώρες την ημέρα και υπομένει τα πάνδεινα από το διεστραμμένο αφεντικό του, τον Χάρκεν (Κέβιν Σπέισι) προσμένοντας επιτέλους μία προαγωγή. Αλλα τώρα πια ξέρει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Στο μεταξύ, ο βοηθός οδοντογιατρού Ντέιλ (Τσάρλι Ντέι) προσπαθεί να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία του απέναντι στις «ερωτικές επιθέσεις» που του εξαπολύει η Δρ. Τζούλια Χάρις (Τζένιφερ Άνιστον), ενώ ο λογιστής Κερτ (Τζέισον Σουντέικις) μόλις έχει μάθει ότι το νέο και διεφθαρμένο του αφεντικό, ο Πέλιτ (Κόλιν Φάρελ), όχι μόνο έχει βαλθεί να καταστρέψει την καριέρα του, αλλά σχεδιάζει και να ρίξει τοξικά απόβλητα σε μία αστική περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Σεθ Γκόρντον
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζένιφερ Άνιστον, Κόλιν Φάρελ, Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις, Τζέιμι Φοξ, Κέβιν Σπέισι, Ντόναλντ Σάδερλαντ






Ο Άλλος μου Εαυτός
(The Beaver)

Κωμωδία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 91'

Ο Γουόλτερ Μπλακ υποφέρει από κατάθλιψη. Η γυναίκα του, Μέρεντιθ, τον βλέπει να καταρρέει. Ο μικρότερος γιος του, Χένρι, γίνεται ερημίτης. Ο μεγαλύτερος, ο Πόρτερ, γράφει τις εκθέσεις των συμμαθητών του για να κερδίζει χρήματα. Η εταιρία παιχνιδιών του Γουόλτερ οδεύει προς την πτώχευση. Όταν η Μέρεντιθ τον διώχνει από το σπίτι, ο απελπισμένος άνδρας αρχίζει να πίνει και θέλει να αυτοκτονήσει. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, ανακαλύπτει έκπληκτος ότι ο Μπίβερ - μια κούκλα κάστορας που είχε βρει στα σκουπίδια - του μιλά και μάλιστα με βρετανική προφορά. Με τη βοήθεια του Μπίβερ, επιστρέφει σπίτι. Μόνο που τα πράγματα παίρνουν μια ανεξέλεγκτη τροπή, όταν ο Μπίβερ αποκτά τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του Γουόλτερ.

Στις αίθουσες από τις 21/7.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζόντι Φόστερ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μελ Γκίμπσον, Τζόντι Φόστερ, Αντον Γέλτσιν, Τζένιφερ Λόρενς, Τσέρι Τζόουνς




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!