Τα στημένα φτάνουν στη Θεσσαλονίκη..

Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με το θέμα των "στημένων" αγώνων, καθώς σύμφωνα με την Sportday, στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης υπάρχει λίστα με 16 ονόματα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σχηματίστηκε νέα δικογραφία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία διαβιβάστηκε ήδη στην τοπική ασφάλεια. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται 16 ονόματα παικτών του στοιχήματος, τα οποία εμπλέκονται στο σκάνδαλο των «στημένων αγώνων» και άπαντες διαμένουν στην συμπρωτεύουσα.

Τις επόμενες μέρες οι 16 προαναφερθέντες θα κληθούν από το τμήμα πρόληψης οργανωμένης αθλητικής βίας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης να καταθέσουν. Τα συγκεκριμένα άτομα φέρονται να στοιχημάτιζαν χρηματικά ποσά μέχρι 3.000 ευρώ στα ύποπτα, σύμφωνα με την UEFA, παιχνίδια, αποκομίζοντας κέρδη που φτάνουν το ποσό των 1,5 εκατομ. ευρώ.

Η εν λόγω δικογραφία έχει φτάσει ήδη στα χέρια της Πόπης Παπανδρέου από τον Ιούνιο.

Τις επόμενες μέρες, αξίζει να σημειωθεί, ότι αναμένεται να σχηματιστούν και νέες δικογραφίες από κατά τόπους εισαγγελίες, όπως αυτή της Βέροιας, που αναμένεται αναμφίβολα να προσθέσουν νέα στοιχεία.