Στην Ξαμάξ ο Καρλάο!

Με… ανοιχτό το στόμα έμειναν στον ΠΑΟΚ όταν πληροφορήθηκαν την είδηση της μεταγραφής του Καρλάο στην Ελβετική Ξαμάξ. 

 2-3 το τελικό σκόρ στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την CSKA Sofia.

Έρχεται την Παρασκευή ο Φλωρίδης, αφήνει τα χρήματα για τον Βιτόλο στην ομάδα ο Σαχπατζίδης! 

Μπάσιμο ΠΑΟΚ για Γεωργιάδη!

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να τόνισε πως έρχεται στην Τούμπα, όμως ξαφνικά δέχτηκε τη δελεαστική πρόταση των Ελβετών και… άλλαξε πτήση! Πλέον, στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν προς άλλες κατευθύνσεις και εξετάζοντας άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Η είδηση πάντως δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη ακόμη.

Τα γκόλ για τον ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Βιειρίνια και Τσουκαλάς σε μία εμφάνηση με "σκαμπανευάσματα" όσον αφορά στην απόδοση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πολλά λάθη στην άμυνα.


Ο Φλωρίδης θα έρθει με σκοπό να αποδείξει στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, όπως ο τελευταίος ζήτησε άλλωστε, την οικονομική του φερεγγυότητα και ότι τα λεφτά υπάρχουν για την επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ακόμη, θα προχωρήσει  και σε μια κίνηση καλής θέλησης, ενισχύοντας άμεσα  με ένα σημαντικό ποσό την ομάδα για τις μεταγραφές, το οποίο θα μετοχοποιήσει αργότερα. Μια κίνηση, δηλαδή, αντίστοιχη αυτής που έκανε ο Γιώργος Σαχπατζίδης, με τα 300.000 ευρώ που έδωσε για την περίπτωση Βιτόλο και η οποία εκτιμήθηκε δεόντως από τους οπαδούς, αλλά και ευρύτερα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Παρόλο που ο Ισπανός χαφ έφυγε, ο Σαχπατζίδης δεν πήρε πίσω τα χρήματά του. Τα άφησε στην ομάδα, δίνοντας εντολή στον Ζήση Βρύζα να αξιοποιηθούν από την διοίκηση κατά το δοκούν για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ. Ήδη απέφεραν καρπούς τα χρήματα που έδωσε, αφού χρησιμοποιήθηκαν από τους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά ως διαπραγματευτικό ατού στις συζητήσεις με τον Βιτόλο και στην καλύτερη δυνατή συμφωνία για την λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου του.


Ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχε συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα προκειμένου να συζητήσει την προοπτική μεταγραφής στον ΠΑΟΚ του νεαρού μεσοεπιθετικού Γιώργου Γεωργιάδη. Ο υπεύθυνος των αγωνιστικών ζητημάτων, εκδήλωσε το ενδιαφέρον για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και απ' ότι φαίνεται και ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν είναι αρνητικός σ' αυτή την προοπτική.

Οι δύο άνδρες, μάλιστα, θα έχουν και νέο ραντεβού, ίσως και απόψε για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις. Σημειώνεται ότι και ο Μπόλονι έχει ζητήσει περιφερειακό επιθετικό, με δυνατότητα να παίζει στα άκρα, όπως ακριβώς είναι ο Γεωργιάδης. Ακόμη, και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, από τις Ακαδημίες του οποίου αναδείχθηκε