Αποσύρει το ενδιαφέρον ο Φλωρίδης?

Σε ναυάγιο φαίνεται ότι οδηγείται το θέμα της επένδυσης του Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπατζίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας έδειξε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, αφού έδωσε εντολή στην ομάδα των λογιστών του να μην ξεκινήσει καν τον οικονομικό έλεγχο που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 6/7.

Ο εκπρόσωπος της πλευράς των υποψήφιων (?) αγοραστών βρέθηκε μαζί με ορκωτούς λογιστές στα γραφεία του ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει ο έλεγχος των οικονομικών. Έτσι οι διοκούντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης να ζήτησαν από τον πρώτο να τους επιβεβαιώσει κάποια στοιχεία που είχαν συλλέξει για το δικό του επιχειρηματικό προφίλ, ώστε να είναι σίγουροι με ποιον έχουν να κάνουν.

Αυτό φαίνεται ότι θεωρήθηκε προσβλητικό από τον εκπρόσωπο των υποψήφιων αγοραστών, αφού λίγη ώρα αργότερα η πλευρά τους ανακοίνωσε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι αποσύρονται οι ορκωτοί λογιστές από τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Πληροφορίες λένε ότι ακολούθησε σύσκεψη μεταξύ των Φλωρίδη και Σαχπατζίδη, μαζί με τους συνεργάτες τους, νομικούς και οικονομικούς συμβούλους για το πως πρέπει να κινηθούν από εδώ και στο εξής, χωρίς να έγινε ακόμη γνωστό το εάν όντως αποσύρονται οριστικά  ή όχι.

Η κινησή τους όμως να δώσουν εντολή στους λογιστές τους να μην ξεκινήσουν καν τον έλεγχο ετοιμάζει το κλίμα της οριστικής απόσυρσης.

Οριστικές εξελίξεις πάντως αναμένονται σύντομα, ίσως και με ανακοίνωση απο την πλευρά Φλωρίδη και θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Περίεργα πράγματα μετά από μία τόσο "Παοκτσήδικη" (?) ανακοίνωση χθές..