Πρόβλημα για την Καβάλα.. Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Καβάλας θεωρεί άκυρη τη συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ και ζητεί κανονική εντός 20 ημερών.

Προσωρινό «στοπ» στη μετακόμιση της ΠΑΕ Καβάλα στη Θεσσαλονίκη και τη συγχώνευσή της με την ΠΑΕ Ηρακλής έβαλε το Επιμελητήριο Καβάλας, απαντώντας αρνητικά στην αίτηση που είχε υποβάλει από την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Σταύρος Ψωμιάδης.


Συνεργάτες του προέδρου της Καβάλας είχαν μάλιστα προαναγγείλει ότι η γνωμοδότηση του επιμελητηρίου θα ήταν θετική και θα αποτελούσε το δυνατό χαρτί της οικογένειας Ψωμιάδη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία αναμένεται να κρίνει τη νομιμότητα ή μη της συγχώνευσης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Καβάλας Γιάννης Παναγιωτίδης αναφερόμενος στην αρνητική εισήγηση τόνισε ότι η άδεια για μεταφορά της έδρας της ΠΑΕ Καβάλα στη Θεσσαλονίκη δεν δόθηκε επειδή στην επίμαχη συνέλευση των μετόχων των Αργοναυτών δεν μετείχε ο Ερασιτέχνης (ΑΟΚ). «Η ΠΑΕ Καβάλα μιλούσε για αυτόκλητη γενική συνέλευση των μετοχών, που σημαίνει παρουσία του 100% των μετόχων. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Καβάλας, μας δήλωσε ότι δεν ήταν παρών, δεν υπάρχει αυτόκλητη γενική συνέλευση και πρέπει να προκηρυχθεί κανονική εντός είκοσι ημερών» υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτίδης.

Ο ίδιος διευκρίνησε πάντως ότι από τη στιγμή που θα τηρηθούν οι τυπικές διαδικασίες το Επιμελητήριο Καβάλας είναι υποχρεωμένο να αποδεχθεί την αίτηση του Ψωμιάδη ο οποίος ελέγχει το 90% των μετοχών.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Σταύρος Ψωμιάδης είχε ήδη τις πρώτες επαφές με παίκτες του Ηρακλή (για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν)...
Πηγή:www.tovima.gr