Πεθερόπληκτος ο γάμος της Jenifer Lopez! (Video)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη showbiz η είδηση του διαζυγίου της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μάρκ Άντονι. Αρχικά οι φήμες για τα αίτια του χωρισμού έκανα λόγο για ζήλεια, καυγάδες ή λόγους καριέρας όμως η αποκάλυψη είναι ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν η πεθερά του Άντονι και μητέρα της λατίνας τραγουδίστριας!

Αρχικά κανένας από τους δύο δεν είχει προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με τις αιτίες που το ζευγάρι χώρισε μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Έτσι η φημολογία γύρω από τους λόγους του χωρισμού φούντωσε και πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως κύρια αιτία ήταν το γεγονός πως η Λόπεζ θα βγει topless στην ταινία What To Expect When You're Expecting. Άλλωστε ο γνωστός τραγουδιστής είναι λίγο ζηλιάρης...

Ωστόσο στο παρελθόν την έχουμε δει σε ταινίες με ελάχιστα ρούχα, όπως το U Turn, Money Train και Out Of Sight. Όσο όμως ήταν με τον Μαρκ Άντονι ήταν ιδιαίτερα προσεκτική ακόμα και στις στιλιστικές επιλογές.

Σε μια άλλη εκδοχή, γράφτηκε ότι λόγω του American Idol υπήρξαν προβλήματα στο γάμο της Λόπεζ καθώς ο πρώην πια σύζυγος δεν ήθελε να συνεχίσει η τραγουδίστρια για δεύτερη σεζόν στο talent show. Άτομο στο X17Online.com δήλωσε πως η Λόπεζ είχε κουραστεί από τον άσχημο χαρακτήρα του γεγονός που τη δυσκόλευε.

Τελικά όμως σύμφωνα με όσα γράφονται η μητέρα της Jennifer, Γκουανταλούπε Λόπεζ ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με τον γαμπρό της, ειδικά όταν μετακόμισε σπίτι τους για να φροντίζει τα δίδυμα εγγόνια της, Μαξ και Εμμα.

Δεν είναι τυχαίο πως το ζευγάρι άρχισε τους καβγάδες με το που εμφανίστηκε η πεθερά στο σπίτι και μάλιστα οι φήμες λένε ότι ο Άντονι έθεσε το δίλημμα στη Λόπεζ: “Ή η μητέρα σου ή εγώ”.


Jennifer Lopez and Marc Anthony Split by celebtv