O θρυλικός "Dude" θα μείνει άστεγος (PHOTO)

Η κατοικία που φιλοξένησε τον μεγαλύτερο ρέμπελο που εμφανίστηκε ποτέ στον κινηματογράφο πωλείται. Ο Dude δεν θα έδινε ούτε ένα δολάριo...

|
Το σπίτι του "Dude", του ήρωα που ερμήνευσε μοναδικά ο Τζεφ Μπρίτζες στην κωμωδία των αδερφών Κοέν "Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι" του 1988, βγαίνει στο σφυρί με τιμή εκκίνησης τα 2,295 εκατομμύρια δολάρια (1,6 εκατομμύρια ευρώ).
Η κατοικία βρίσκεται στην Καλιφόρνια πολύ κοντά σε παραλία και έγινε διάσημο, καθώς "φιλοξένησε" μια από τις πιο cult φιγούρες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

 Φυσικά το εσωτερικό του δεν έχει σχέση με το ακατάστατο και βρώμικο δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο ο "Dude", χωρίς φυσικά να πληρώνει ποτέ ενοίκιο.
Το σπίτι αποτελείται από έξι ευρύχωρα δωμάτια και έχουν γίνει πολλές ανακαινίσεις από την χρονιά που γυρίστηκε η ταινία.
Στον "Μεγάλο Λεμπόφσκι" παρακολουθούμε τα έργα και τις ημέρες ενός άεργου τεμπέλη γνωστού ως "Τhe Dude".
Λόγω ενός... χαλιού και μιας συνωνυμίας μπλέκεται σε μια ξεκαρδιστική περιπέτεια αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων έναν εκατομμυριούχο, τη νυμφομανή γυναίκα του αλλά και αδίστακτους γκάνγκστερς.
Ακολουθώντας το μότο "μην κάνεις τίποτα", τελικά τα βγάζει πέρα χαρίζοντας άφθονο γέλιο. Η ταινία είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση, που ιδρύθηκε μέχρι και θρησκεία (Dudeism)!
news247